DNA Protection Formula, Формула захисту ДНК, 30 капсул

Код: 17485
Фото товару DNA Protection Formula, Формула захисту ДНК, 30 капсул
Фото складу DNA Protection Formula, Формула захисту ДНК, 30 капсул
Фото використання DNA Protection Formula, Формула захисту ДНК, 30 капсул
Основне фото товара DNA Protection Formula, Формула захисту ДНК, 30 капсул
998 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 26.09.2024, без передоплати
1 Щодня. Без ГМО сертифікації LE. Сприяє здоровій ДНК. Харчова добавка. Підтримуйте здоровий захист вашого організму від токсинів навколишнього середовища за допомогою нашої оновленої Формули захисту ДНК, яка тепер ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.03 кг

Life Extension Формула захисту ДНК 30 капсул

DNA Protection Formula, Формула захисту ДНК, 30 капсул

Опис

Підтримуйте здоровий захист вашого організму від токсинів навколишнього середовища за допомогою нашої оновленої Формули захисту ДНК, яка тепер містить XanthoVital (ксантогумол), флавоноїд, який допомагає пригнічувати пошкодження ДНК.

Огляд

Наука задокументувала здатність певних поживних речовин зміцнювати природний захист ДНК організму від токсинів навколишнього середовища. Наша оновлена ​​формула захисту ДНК тепер включає XanthoVital (ксантогумол), флавоноїд хмелю, який, як показують дослідження, може допомогти пригнічувати пошкодження ДНК. Він також містить екстракт крес-салату, хлорофілін і цинк для додаткового захисту ДНК.

Ксантогумол – це флавоноїд, отриманий із рослини хмелю, який зазвичай використовується для варіння пива, який допомагає захистити ДНК від пошкоджень.

Переваги формули захисту ДНК

Що таке хлорофілін?

Хлорофілін — це рослинний пігмент, який зв’язується з певними харчовими токсинами та токсинами навколишнього середовища, пригнічуючи їх потенційний вплив на вразливу ДНК.

Чому ми додали екстракт крес-салату?

Кресс-салат — це листовий зелений овоч, який захищає ДНК від окисного стресу та має багато потенційних переваг для здоров’я.

Захист вашої ДНК

Ендогенні фактори та фактори навколишнього середовища можуть впливати на вашу ДНК. Є способи підтримати ваш здоровий захист від токсинів навколишнього середовища за допомогою харчових добавок. Ми переформулювали нашу Формулу захисту ДНК, включивши в неї XanthoVital (ксантогумол), який, як було показано, допомагає захистити ДНК від пошкоджень, що є основною частиною підтримки здорової клітинної функції та клітинного поділу.

Деталі продукту

Наука задокументувала здатність певних поживних речовин зміцнювати захист здорової ДНК організму від токсинів навколишнього середовища. Формула захисту ДНК містить такі поживні речовини, як ксантогумол, екстракт крес-салату, хлорофілін і цинк для потужної підтримки здоров’я ДНК в одній зручній формулі.

Більше фактів про формулу захисту ДНК

Ендогенні фактори та фактори навколишнього середовища можуть впливати на вашу ДНК. На щастя, є способи підтримати ваш здоровий захист від цих токсинів навколишнього середовища за допомогою харчових добавок. Ми переформулювали нашу оригінальну формулу захисту ДНК, щоб включити XanthoVital (ксантогумол).

Ксантогумол - це флавоноїд, отриманий з рослини хмелю, який зазвичай використовується для пивоваріння. У клінічних і доклінічних дослідженнях було показано, що ксантогумол допомагає захистити ДНК від пошкоджень, що є основною частиною підтримки здорової клітинної функції та поділу клітин.

Хлорофілін

Клінічні та доклінічні дослідження показують, що хлорофілін зв’язується з певними дієтичними токсинами та токсинами навколишнього середовища, пригнічуючи їх потенційний вплив на вразливу ДНК. Хлорофілін також підтримує природний антиоксидантний захист вашого організму від токсинів і сприяє здоровій експресії захисного гена p53, який частково стимулює відтворення клітин.

Цинк

Незамінний мінерал цинк підтримує широкий спектр біохімічних та імунологічних функцій, включаючи підтримку ДНК і підтримку клітинного антиоксидантного захисту. Дослідження за участю жінок показало, що добавки цинку допомагають захистити від розривів ланцюгів ДНК, таким чином стабілізуючи генетичну експресію. Інше дослідження за участю чоловіків показало, що помірне збільшення харчового цинку з 6 мг на день до 10 мг на день призвело до оптимальної підтримки розриву ланцюга ДНК. У плацебо-контрольованому дослідженні за участю людей похилого віку з низьким вмістом цинку ті, хто отримував добавки цинку, допомогли підтримати рівень окислювального стресу та зменшити пошкодження теломерів — кінчиків ланцюгів ДНК, які допомагають підтримувати хромосоми — через 12 тижнів.

крес-салат

Наша формула також містить екстракт крес-салату. Кресс-салат — це листовий зелений овоч, який захищає ДНК від окисного стресу та має багато потенційних переваг для здоров’я. Два рандомізованих перехресних дослідження показали, що додавання цього хрестоцвітого овоча до раціону допомагає підтримувати ДНК.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу щодня з їжею або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мальтодекстрин, мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, рослинний стеарат.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Цинк (як оксид цинку)10 мг91%
Екстракт крес-салату (ціла трава)400 мг
Хлорофілін (з натрію магнію хлорофілін)120 мг
Екстракт хмелю XanthoForce (шишка) [станд. 10% ксантогумол]120 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Дієтичні добавки (Dietary supplements)
Life Extension, Lactoferrin Caps, Лактоферин, 60 капсул
(4.9)
2785 грн
У наявності