Black Seed Oil & Elite Curcumin, Куркумін, 60 капсул

Код: 19636
Основне фото товара Black Seed Oil & Elite Curcumin, Куркумін, 60 капсул
(4.9)
1108 грн
В наявності 1 шт.
Термін придатності до 30.09.2025
Товар відправимо 13.05.2024
Не містить глютену. Сертифікат LE без ГМО. Формула куркуми сприяє функціонуванню імунної системи. Харчова добавка. Ця формула поєднує в собі екстракти олії насіння чорного кмину та кореня куркуми ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.11 кг

Life Extension Куркумін 60 капсул

Black Seed Oil & Elite Curcumin, Куркумін, 60 капсул

Опис

Ця формула поєднує в собі екстракти олії насіння чорного кмину та кореня куркуми для підтримки імунітету, сприяння здоровій запальній реакції та сприяння здоров’ю всього організму.

Огляд

Олія насіння чорного кмину допомагає підтримувати здоровий імунітет і запальні реакції вашого організму. Куркумін, екстракт куркуми, містить сполуки, які зміцнюють імунітет і допомагають пригнічувати запалення для підтримки здоров’я серця, мозку та всього тіла. Ця формула містить їх обидва.

Екстракти куркуми та насіння чорного кмину зміцнюють імунітет. Ми поєднали обидва в цій зручній формулі.

Олія насіння чорного кмину та елітні переваги куркуміну

Що таке олія насіння чорного кмину?

Олія насіння чорного кмину сприяє здоровій імунній та запальній відповіді.

Чому ми додали куркумін?

Куркумін - це екстракт, отриманий зі спеції куркуми. Це сприяє здоровій запальній реакції, а також здоров’ю всього організму.

Посилення насіння чорного кмину

Куркумін - це екстракт кореня куркуми, який, як відомо, сприяє здоровій запальній та імунній відповіді. Це робить його чудовим доповненням до олії насіння чорного кмину, яка, як було показано, сприяє імунній відповіді та допомагає пригнічувати запалення для підтримки здоров’я всього організму. Отримайте щоденну дозу обох поживних речовин у цій одній зручній формулі.

Деталі продукту

Управління здоровим імунітетом і запальною реакцією мають вирішальне значення для підтримки вашого здоров’я. Важливо знайти спосіб збалансувати ці два аспекти вашої фізіології. Доведено, що олія насіння чорного кмину з широким спектром активних речовин допомагає підтримувати здоровий баланс між здоровою запальною реакцією вашого організму та здоров’ям імунітету.

Поєднання чорного кмину з куркумою

Куркумін - це екстракт куркуми. Це потужна поживна речовина, наповнена сполуками під назвою куркуміноїди, які, як відомо, допомагають пригнічувати запалення, підтримувати здоров’я серця та суглобів, а також стимулювати здорову імунну відповідь. Наш новий запатентований екстракт куркуми Curcumin Elite містить у 45 разів більше вільних куркуміноїдів і понад 270 разів більше куркуміноїдів, ніж стандартні екстракти куркуми. Це означає більше користі для здоров’я всього організму.

Підтримує здорову запальну реакцію

Доведено, що олія насіння чорного кмину підтримує здорову відповідь організму на запалення, пом’якшуючи дію критично важливих хімічних речовин, що передають клітинні сигнали, і гормоноподібних месенджерів. Підтримка здорової клітинної сигналізації з віком є ​​ключовою як для здорової запальної реакції, так і для функціонування імунної системи.

Вільні куркуміноїди в екстракті куркуми також сприяють здоровій реакції організму на запалення. Вони також допомагають пригнічувати запальні фактори, такі як арахідонова кислота, циклооксигеназа, ліпоксигеназа та сполуки цитокінів, щоб підтримувати здоров’я серця, мозку та здоров’я всього тіла.

Підвищує імунну систему

Олія насіння чорного кмину також підтримує природний захист організму, сприяючи оптимальній роботі здорової імунної системи. Він досягає цього, допомагаючи підтримувати життєво важливу захисну діяльність макрофагів і Т-клітин-помічників, які працюють разом, щоб зміцнити вашу імунну систему. Куркумін додатково сприяє здоров’ю імунної системи та підтримує здорову запальну відповідь.

Дві основні функції в одному додатку

Олія насіння чорного кмину та куркумін Elite від Life Extension допомагають підтримувати здорову імунну систему та сприяють здоровій реакції запалення за допомогою єдиної зручної формули добавки. Крім того, нещодавно ми оновили нашу формулу, включивши в неї ультрабіодоступний куркумін Еліт, який засвоюється набагато краще, ніж стандартний куркумін.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю етикетку та дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте одну (1) капсулу двічі на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Желатин, гліцерин, віск бджолиний, вода очищена, лецитин соняшниковий, колір ріжковий.
Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Тимоцид чорний кмин [органічна олія нігелли (насіння)]500 мг
Куркумін Елітна патентована суміш CGM містить 40% куркуміноїдів (80 мг) і 3% турмеронів (6 мг) [з куркуми (кореневища)], 30% галактоманнанів (60 мг) [з пажитника (насіння)]200 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Куркумін (Curcumin)
Life Extension, NAD+ 300 mg, НАД 300 мг, 30 капсул
(5)
2476 грн
Доставлення