Arthro-Immune Joint Support, Підтримка суглобів, 60 капсул

Код: 11475
Фото товару Arthro-Immune Joint Support, Підтримка суглобів, 60 капсул
Фото складу Arthro-Immune Joint Support, Підтримка суглобів, 60 капсул
Фото використання Arthro-Immune Joint Support, Підтримка суглобів, 60 капсул
Основне фото товара Arthro-Immune Joint Support, Підтримка суглобів, 60 капсул
(5)
1127 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 12.07.2024, без передоплати
Сертифікат LE без ГМО. Суміш для здоровя суглобів з клінічно протестованими екстрактами. Харчова добавка. Arthro-Immune Joint Support поєднує клінічно вивчені екстракти куркуми PARACTIN і Curcumin Elite для сприяння ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.07 кг

Life Extension Підтримка суглобів 60 капсул

Arthro-Immune Joint Support, Підтримка суглобів, 60 капсул

Опис

Arthro-Immune Joint Support поєднує клінічно вивчені екстракти куркуми PARACTIN і Curcumin Elite для сприяння здоровій запальній реакції та підтримки комфорту суглобів.

Підтримання здоров’я та комфорту суглобів є важливим для підтримки загального здоров’я. Arthro-Immune Joint Support забезпечує 150 мг екстракту PARACTIN Andrographis paniculata та 250 мг екстракту Curcumin Elite з куркуми для підтримки здоров’я суглобів.

Arthro-Immune Joint Support сприяє комфорту суглобів і може допомогти пригнічувати запалення для підтримки здоров’я суглобів.

Переваги артроімунної підтримки суглобів

Два інгредієнти, одна добавка

Екстракт зеленої чіретти PARACTIN (Andrographis paniculata) походить із рослини, що походить з Індії та Шрі-Ланки. Curcumin Elite - це комбінація екстракту куркуміну з куркуми з волокнами пажитника для підтримки біодоступності. І обидві ці інноваційні поживні речовини для здоров’я суглобів включені в Arthro-Immune Joint Support.

Деталі продукту

При нормальному зносі інгібування факторів запалення, таких як цитокіни, може підтримувати здоров’я та комфорт суглобів. Arthro-Immune Joint Support забезпечує 150 мг екстракту PARACTIN Andrographis paniculata та 250 мг екстракту Curcumin Elite з куркуми для підтримки здоров’я суглобів.

ПАРАКТИН Андрографіс екстракт

Екстракт трави зеленої чіретти (Andrographis paniculata), яка походить з Індії та Шрі-Ланки, PARACTIN продемонстрував здатність пригнічувати запальні фактори для підтримки здоров’я суглобів у клінічних дослідженнях, дослідженнях in vivo та in vitro.

У плацебо-контрольованому дослідженні дорослі, які приймали 150 мг екстракту Andrographis на день, повідомили про підтримку суглобів. В іншому дослідженні 300 мг і 600 мг PARACTIN на день ефективно сприяли комфорту суглобів.

Куркумін Еліт

Arthro-Immune Joint Support також містить екстракт куркуми Curcumin Elite. Це наш новий запатентований екстракт, який ми використовуємо у всіх наших формулах куркуміну. Curcumin Elite містить велику кількість вільних куркуміноїдів, активної сполуки в куркуміні, яка надає йому переваг для здоров’я.

Вільні куркуміноїди допомагають пригнічувати запальні фактори для підтримки здоров’я суглобів. Вони також допомагають пригнічувати метаболізм арахідонової кислоти, а також діяльність циклооксигенази, ліпоксигенази та цитокінів.

Куркумін також прискорює поглинання вільних радикалів. Здатність куркуміну підтримувати здоров'я та комфорт суглобів була продемонстрована в ряді клінічних випробувань.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте етикетку та дотримуйтесь інструкцій. Приймайте одну (1) капсулу один або два рази на день (з інтервалом від 6 до 8 годин) під час їжі або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, рослинний стеарат, діоксид кремнію.
Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
Кількість речовини у порції% добової норми
Запатентована суміш CGM Curcumin Elite, що містить 40% куркуміноїдів (100 мг) і 3% турмеронів (7,5 мг) [з куркуми (кореневища)], 30% галактоманнанів (75 мг) [з пажитника (насіння)250 мг
ПАРАКТИН (біоактивна 14-нео-андро сполука) екстракт андрографісу (листя) [запатентована суміш андрографолідів, 14-дезоксиандрографоліду, неоандрографоліду]150 мг
Денна цінність не встановлена.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Підтримка суглобів (Joint Support)
NAD+ Cell Regenerator and Resveratrol, Нікотинамід рибозид НАД...
(5)
2645 грн
Доставлення