Vital Nutrients, Kava Extract 250 mg, Кава Кава, 60 капсул

Код: 34559
Фото товару Vital Nutrients, Kava Extract 250 mg, Кава Кава, 60 капсул
Фото складу Vital Nutrients, Kava Extract 250 mg, Кава Кава, 60 капсул
Фото використання Vital Nutrients, Kava Extract 250 mg, Кава Кава, 60 капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Kava Extract 250 mg, Кава Кава, 60 капсул
(5)
1851 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 15-20 днів, орієнтовно до 08.06.2024, без передоплати
Ваш особистий рівень відпочинку та розслаблення коливається в будь-який момент часу він значною мірою залежить від вашого особистого робочого навантаження, стосунків, рівня стресу та ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Кава Кава 60 капсул

Vital Nutrients, Kava Extract 250 mg, Кава Кава, 60 капсул

Опис

Ваш особистий рівень відпочинку та розслаблення коливається в будь-який момент часу – він значною мірою залежить від вашого особистого робочого навантаження, стосунків, рівня стресу та вільного часу. Усі ці та інші причини можуть навіть викликати ще більше неспокою в їхньому страху. Є кілька способів відрегулювати свій організм і підтримати його за допомогою натуральної трав'яної суміші. Екстракт кави від Vital Nutrients містить екстракт кореня популярної рослини для сприяння вашому емоційному благополуччю.

Каве - це висока чагарникова рослина, яка походить із південної частини Тихого океану. Довгі квіти ростуть на гілках, підтримуваних товстим, дерев’янистим корінням. Корінь — частина рослини, яка використовується в лікувальних цілях. Сама рослина виконувала кілька ролей у своєму будинку в південній частині Тихого океану, особливо як церемоніальний напій.

Не викликаючи сонливості, кава може забезпечити розслаблення, щоб підтримати вашу здатність пережити день. Активний інгредієнт кави, кава-лактони, мають здатність дозволяти розуму працювати в менш напруженому темпі, забезпечуючи ясність як розуму, так і м’язам.

Кожна пляшка з 60 капсулами екстракту кави 250 мг від Vital Nutrients має рекомендовану дозу 1-2 капсули один або два рази на день між прийомами їжі або відповідно до рекомендацій медичного працівника.

Ваша добова доза не повинна перевищувати 4 капсули на день. Вам не слід використовувати цю добавку при захворюваннях печінки, проблемах з печінкою або алкоголізмі в анамнезі, якщо ви зараз приймаєте ліки з відомою токсичністю для печінки, у віці до 18 років, або якщо ви вагітні або годуєте грудьми. Ця добавка може погіршити вашу здатність керувати автомобілем або працювати з важким обладнанням.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Екстракт кореня кава 250 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: желатинова капсула, цитрат/малат кальцію, вітамін С, діоксид кремнію та лейцин. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

По 1 капсулі 2-3 рази на день між прийомами їжі або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей місці. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом. Добова доза не повинна перевищувати 4 капсули на день. Не застосовувати при захворюваннях печінки; історія або проблеми з печінкою або алкоголізм; наразі приймають ліки з відомою токсичністю для печінки, віком до 18 років, або вагітні чи годують грудьми. Примітка: може погіршити здатність керувати автомобілем або працювати з важким обладнанням.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Кава Кава (Kava Kava)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2286 грн
Доставлення