Vital Nutrients, Ubiquinol CoQ10, Убіхінол, 60 Vegetarian капсул

Код: 34578
Фото товару Vital Nutrients, Ubiquinol CoQ10, Убіхінол, 60 Vegetarian капсул
Фото складу Vital Nutrients, Ubiquinol CoQ10, Убіхінол, 60 Vegetarian капсул
Фото використання Vital Nutrients, Ubiquinol CoQ10, Убіхінол, 60 Vegetarian капсул
Основне фото товара Vital Nutrients, Ubiquinol CoQ10, Убіхінол, 60 Vegetarian капсул
(5)
3633 грн
Під замовлення
Термін доставлення з США 7-10 днів, орієнтовно до 04.07.2024, без передоплати
Поживні речовини забезпечують здоровя нашого тіла це не можна заперечувати. З такою кількістю різних типів поживних речовин, а також типів сполук, а також місць, ще...
Країна постачальник: United States (США)
Вага: 0.45 кг

Vital Nutrients Убіхінол 60 Vegetarian капсул

Vital Nutrients, Ubiquinol CoQ10, Убіхінол, 60 Vegetarian капсул

Опис

Поживні речовини забезпечують здоров’я нашого тіла – це не можна заперечувати. З такою кількістю різних типів поживних речовин, а також типів сполук, а також місць, звідки вони надходять, може бути важко точно визначити, що саме може знадобитися вашому організму в будь-який момент. Щоб уникнути дефіциту та пов’язаних із ним проблем зі здоров’ям, вам слід упорядкувати свій раціон і вести активний спосіб життя. Однак іноді вам може знадобитися трохи допомогти, використовуючи дієтичні добавки, щоб підтримати своє самопочуття конкретним чином.

Ubiquinol CoQ10 100 мг від Vital Nutrients забезпечує значну порцію популярного коензиму, який допомагає організму безліччю способів.

CoQ10 може допомогти організму підтримувати добре функціонуючу серцево-судинну систему, а також підтримувати нормальний рівень цукру в крові, який існує як здоровий рівень. Убіхінол CoQ10 є активованою формою коензиму Q10. Він сприяє природному забезпеченню клітин енергією та функціями, дуже біодоступним способом. Убіхінол CoQ10 також є можливим джерелом антиоксидантів у боротьбі з перекисним окисленням ліпідів.

Компанія Vital Nutrients перевірила свої добавки, щоб переконатися, що вони відповідають найвищим стандартам безпеки. Незалежні тести, проведені на Ubiquinol Q10 100 мг, включають залишки розчинника, ефективність, кількість дріжджів і цвілі, стабільність і бактерії, а також автентичність.

Ця добавка розроблена таким чином, що не містить жодних покриттів, сполучних речовин, дріжджів, пшениці, молока/молочних продуктів, глютену, яєць, цукру або гідрогенізованої олії.

Кожної пляшки з 60 м’якими капсулами Ubiquinol CoQ10 100 мг від Vital Nutrients має вистачити приблизно на 2 місяці при рекомендованій дозі 1 м’яка капсула щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Vital Nutrients пропонує різноманітні ефективні та безпечні дієтичні добавки. Усі їхні продукти не містять глютену, ГМО та упаковані в пляшки без бісфенолу А.

Офіційний сайт: https: //www.vitalnutrients.net

Інгредієнти

Розмір порції: 1 вегетаріанська м’яка капсула Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / Убіхінол CoQ10 (активна форма коензиму Q10) 100 мг / Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: ріпакова олія, полігліцеринові ефіри жирних кислот, бджолиний віск, соєвий лецитин, модифікований харчовий крохмаль, карагенан, гліцерин, вода та карамельний порошок. Виключає: покриття, сполучні речовини, глютен (пшениця, жито, ячмінь), молоко/молочні продукти (казеїн, сироватка), соєвий білок, яєчний білок, цукор.

Дозування

Приймайте 1 м'яку капсулу щодня з їжею або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати закритим у сухому прохолодному місці. Зберігати в недоступному для дітей. Використовуйте, лише якщо пломба безпеки не пошкоджена. Якщо ви вагітні, проконсультуйтеся з лікарем перед прийомом.

Алергія / Дієтичні потреби

Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Убіхінол (Ubiquinol CoQ10)
Vital Nutrients, Melatonin 20 mg, Мелатонін, 60 капсул
(5)
2340 грн
Доставлення
Vital Nutrients, Quercetin 250 mg, Кверцетин, 100 капсул
(5)
1755 грн
Доставлення