Огляд на L-Theanine & Caffeine with MCT Oil 60, L-Теанін, 60

Sports Research, L-Theanine & Caffeine with MCT Oil

Огляд на L-Theanine & Caffeine with MCT Oil 60, L-Теанін, 60 капсул

Sports Research, L-Theanine & Caffeine with MCT Oil

Опис

SR L-теанін + кофеїн поєднує в собі AlphaWave L-теанін та PurCaf кофеїн з тригліцеридами середнього ланцюга (МСТ), що допомагає підтримувати рівень енергії, а також розумову зосередженість та пізнавальну роботу без тремтіння та збоїв, пов’язаних з енергетичними напоями.

Рекомендоване використання

В якості харчової добавки здорові дорослі приймають 1 рідку капсулу щодня з їжею. Найкраще приймати за призначенням лікаря. Не більше 2 рідких капсул на день.

Інші інгредієнти

Віск з рисових висівок, що не містить ГМО, лецитин соняшнику, капсула для розм’якшення (кошерний желатин, рослинний гліцерин без ГМО, очищена вода, куркума).

Попередження про алерген: містить горіхи дерева (кокос).

Попередження

Увага: Зберігати в недоступному для дітей та домашніх тварин місці. Не слід вживати людям, чутливим до кофеїну. Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з кваліфікованим медичним працівником, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, діагностували захворювання, приймаєте ліки за рецептом. Не перевищуйте рекомендовану добову норму споживання. Не використовуйте, якщо запобіжна ущільнення пошкоджено або відсутнє. Зберігати при кімнатній температурі, у сухому місці. Захищайте виріб від надмірного нагрівання, замерзання, вологості та світла.

Склад:
Розмір порції: 1 рідка овочева софтгель
Порцій в контейнері: 30
Сума на порцію: %DV
Калорії 5
Всього жиру 0,5 г. %
Насичених жирів 0,5 г. 3%
Тригліцериди середнього ланцюга (MCT) (з кокосів) 500 мг
L-теанін (як AlphaWave) 200 мг
Кофеїн (як PurCal з органічних зерен кавових зерен) 100 мг
Відсоткові добові норми базуються на дієті з 2000 калорій.
† Денна цінність не встановлена.