Огляд на B17 Amygdalin 100 mg, Вітамін В17 100 мг, 100 таблеток

Apricot Power, Amygdalin Vitamin B17 100 mg

Огляд на B17 Amygdalin 100 mg, Вітамін В17 100 мг, 100 таблеток

Apricot Power, Amygdalin Vitamin B17 100 mg

Опис

Що таке B17? B17‚ також відомий як амігдалін‚ це речовина, яка природним чином міститься в більш ніж 1200 різних харчових продуктах, включаючи насіння багатьох фруктів (таких як абрикоси, сливи, вишні, апельсини, нектарини, яблука та персики) і багато видів сирих горіхів. Наша натуральна добавка B17 витягується з кісточок абрикоса. Вітамін B-17 — це назва очищеної форми цієї молекули біохіміком Ернстом Т. Кребсом у 1952 році. Синтетична форма B17 називається «лаетрил», і хоча вона хімічно подібна до B17, це дві різні сполуки. Чому B17 Важливо? Збалансоване харчування має важливе значення для здорового життя, і мало хто з нас споживає достатню кількість вітамінів і мінералів із продуктів, які ми їмо. B17 має потужні властивості для підвищення імунітету, щоб зміцнити природний захист організму.

Офіційний сайт: http://www.apricotpower.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 таблетка Порції в упаковці: 100 Кількість на порцію / A Екстракт кісточок абрикоса‚ B17 (амігдалін) 100 мг / Добова норма не встановлена. Інші інгредієнти: мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію, безводний дикальцій фосфат.

Дозування

Як харчова добавка. Приймайте одну (1) таблетку на день під час їжі, якщо інше не призначено лікарем.

Запобіжні заходи

Застереження: не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним або годуючим матерям, дітям та особам із відомим захворюванням слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї або будь-якої харчової добавки. Якщо у вас виникли будь-які побічні реакції на цей продукт, негайно припиніть використання. Зберігати в сухому прохолодному місці.