Огляд на Custom Probiotics, L. Rhamnosus Probiotic Powder, Пробіотики, 50 г

Custom Probiotics, L. Rhamnosus Probiotic Powder

Огляд на Custom Probiotics, L. Rhamnosus Probiotic Powder, Пробіотики, 50 г

Custom Probiotics, L. Rhamnosus Probiotic Powder

Опис

200 мільярдів КУФ/грам

Інгредієнти

Порошок L. Rhamnosus, штам LR-32 Заява про алергени

Наші пробіотичні формули НЕ містять молока, цукру, глютену, сої, казеїну, дріжджів, штучних кольорів, смакових добавок, консервантів, FOS або будь-яких генетично модифікованих або інженерних інгредієнтів.

Незважаючи на те, що всі алергени вказані в таблиці, вони не містяться в жодній з наших пробіотичних формул.

Статус ГМО Усі наші біологічні продукти не містять, не використовують або не виробляються з генетично модифікованих організмів згідно з регуляціями (ЄС) 1829/2003 та Регламентом (ЄС) 1830/2003 від 22 вересня 2003 року.

Цей продукт Custom Probiotics містить L. Rhamnosus, який є високоякісним пробіотиком у формі порошку. L. Rhamnosus є грам-позитивною молочнокислою бактерією, яка сприяє збереженню здоров'я кишечнику та є частиною нормальної мікрофлори людського організму.

Цей продукт містить 50 г порошку і розроблений, щоб підтримувати оптимальне здоров'я шляху травлення та загальний стан організму. Він не містить молока, цукру, глютену, сої, казеїну, дріжджів, штучних кольорів, смакових добавок, консервантів, FOS або будь-яких генетично модифікованих або інженерних інгредієнтів.

Custom Probiotics L. Rhamnosus Пробіотичний Порошок - це ідеальний вибір для тих, хто прагне підтримувати здоров'я шляху травлення та загального благополуччя організму.