Огляд на Glucosamine Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капс

Dr. Berg, Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support

Огляд на Glucosamine Chondroitin, Глюкозамін Хондроітин, 120 капсул

Dr. Berg, Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support

Опис

Dr. Berg Advanced Joint Support - це концентроване джерело високоякісних інгредієнтів. Кожна порція містить неймовірні 1500 мг глюкозаміну та 150 мг хондроїтину, а також МСМ, гіалуронат і нашу запатентовану суміш сильнодійний рослинних екстрактів, включаючи куркуму.

Ваше здоров'я має значення. На жаль, багатьом продуктам для підтримки суглобів бракує ефективності та містять непотрібні наповнювачі чи консерванти без поживної цінності.

Ось чому ми розробили комплексну формулу Advanced Joint Support, яка містить лише високоякісні інгредієнти, отримані від постачальників преміумклас з усього світу.

Здоров’я суглобів має важливе значення для того, щоб залишатися активними

Суглоби проходять безперервний процес реконструкції для відновлення та регенерації хрящів, зв’язок і синовіальної рідини, що має вирішальне значення для підтримки змащення та функціонування суглобів.

Ці відновлювальні процеси вимагають достатньої гідратації, вітамінів, мікроелементів та інших необхідних будівельних блоків для омолодження тканин суглобів.

Такі фактори, як стрес, старіння, відсутність м’язової сили та деякі ліки, що відпускаються за рецептом, можуть уповільнити рухливість суглобів і сприяти скутості.

Здорові суглоби необхідні для того, щоб залишатися активним і спритним і досягати своїх фітнес-цілей.

Чому варто обрати Dr. Berg Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support?

Виробництво, сертифіковане GMP США

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Бувши сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.

Високоякісні інгредієнти

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно - як у країні, так і за кордоном - щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміумклас коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!

Десятиліття досвіду

Доктор Берг, також відомий як Знання Doc- провів більшу частину свого життя, досліджуючи та надаючи природні рішення для щоденних проблем зі здоров’ям. Ці широкі дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.

Ми стоїмо за нашими продуктами

Ми прагнемо до якості та задоволеності клієнтів. Ось чому ми пропонуємо 30-денну гарантію повернення грошей на всі добавки Dr. Berg. Якщо з будь-якої причини ви не задоволені результатами, отриманими протягом перших 30 днів, ми з радістю повернемо вам повну суму! Просто подайте запит на відшкодування протягом 30 днів після покупки.

Не витрачайте час і гроші на неякісні товари для підтримки суглобів

Dr. Berg Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support - це неймовірне джерело високоякісного глюкозаміну, хондроїтину, МСМ, марганцю та потужних рослинних екстрактів. Наш десятиліття досвіду, унікальні формули та високі виробничі стандарти гарантують, що ви завжди отримуєте продукцію найкращої якості.

Dr. Berg Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support може підійти вам, якщо. . .

Як використовувати Dr. Berg Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support

Використовувати Dr. Berg Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support легко! Приймати чотири капсули на день.

Кому не слід використовувати Dr. Berg Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support?

Діти, вагітні або матері, які годують грудьми, а також ті, хто має проблеми зі здоров’ям, повинні проконсультуватися зі своїм лікарем перед використанням Dr. Berg Glucosamine Chondroitin Advanced Joint Support або будь-яких інших дієтичних добавок.

Додаткова панель

Розмір порції: 4 капсули

Порцій в упаковці: 30

Кількість на порцію% добової норми Марганець (як амінокислотний хелат марганцю) 0,9 мг36% Глюкозаміну сульфат 1500 мг Хондроітинсульфат 150 мг Метилсульфонілметан (МСМ) 240 мг Запатентована суміш 595 мг Екстракт кореня кропиви дводомної (Urtica dioica), ацероли (Malpighia glabra) екстракт фруктів, екстракт босвелії (Boswellia serrata), екстракт кореня куркуми (Curcuma longa), гіалуронат натрію

Інші інгредієнти: рослинна капсула, целюлоза мікрокристалічна, стеарат магнію