Огляд на 7,8-Dihydroxyflavone Powder 7,8 DHF Tropoflavin, Підтрим

Nootropics Depot, 7,8-Dihydroxyflavone Powder 7,8 DHF Tropoflavin

Огляд на 7,8-Dihydroxyflavone Powder 7,8 DHF Tropoflavin, Підтримка мозку, 1 г

Nootropics Depot, 7,8-Dihydroxyflavone Powder 7,8 DHF Tropoflavin

7,8-Дигідроксифлавон, також відомий як 7,8-ДГФ, є природним флавоном, що міститься в ряді видів, які можуть досягати мозку та проявляти когнітивні ефекти. Він зв’язується з рецепторами TrkB подібно до BDNF або нейротрофічного фактора мозку. Коли рецептор TrkB активується, у нейронах виникають нейропротекторні та нейрогенні ефекти, які, як правило, впливають на дендрити. Дендрити - це те, що виходить із нейронів у синапс, щоб брати участь у передачі сигналів з іншими нейронами. Було показано, що 7,8-DHF сприяє росту цих дендритів і допомагає відновити зв’язок між нейронами на тваринних моделях. Інші природні екстракти, такі як Polygala tenuifolia і bacopa monnieri, діють подібним чином, але не зв’язуються безпосередньо з рецептором TrkB, вони викликають вивільнення BDNF, який потім зв’язується з рецептором. 7,8-DHF також продемонстрував захисну дію проти апоптозу. 7,8-DHF може долати гематоенцефалічний бар'єр і діяти безпосередньо на рецептори мозку TrkB; це те, що периферійне адміністрування BDNF не може зробити. Таким чином, це дуже перспективна природна сполука для когнітивної функції.

Дозування 7,8-дигідроксифлавону

Як дієтичну добавку приймайте 25 мг 7,8 DHF 1-2 рази на день. Схоже, що він піддається інтенсивному метаболізму першого проходження в печінці.

Відгуки про 7,8-дигідроксифлавон

Щоб отримати більше інформації про 7,8 DHF, прочитайте огляди 7,8-дигідроксифлавону та досвід нижче.

Де купити порошок 7,8-дигідроксифлавону

Nootropics Depot пропонує 1 грам, 2 грами або 5 грамів порошку 7,8 DHF. Порошок Nootropics Depot 7,8 Dihydroxyflavone був протестований у лабораторії та перевірений як на чистоту продукту, так і на ідентичність.

7,8-Dihydroxyflavone Powder 7,8 DHF Tropoflavin, Підтримка моз...
(5)
1489 грн
Доставлення