Огляд на 78-Dihydroxyflavone Capsules 25 mg 78, Підтримка мозку,

Nootropics Depot, 78-Dihydroxyflavone Capsules 25 mg 78 DHF Tropoflavin

Огляд на 78-Dihydroxyflavone Capsules 25 mg 78, Підтримка мозку, 120 капсул

Nootropics Depot, 78-Dihydroxyflavone Capsules 25 mg 78 DHF Tropoflavin
7,8 DHF Капсули | Що таке 7,8 дигідроксифлавон?

7,8-Дигідроксифлавон, також відомий як 7,8-ДГФ, є природним флавоном, що міститься в ряді видів, які можуть досягати мозку та проявляти когнітивні ефекти. Він зв’язується з рецепторами TrkB подібно до BDNF або нейротрофічного фактора мозку. Коли рецептор TrkB активується, у нейронах виникають нейропротекторні та нейрогенні ефекти, які, як правило, впливають на дендрити. Дендрити - це те, що виходить із нейронів у синапс, щоб брати участь у передачі сигналів з іншими нейронами. Було показано, що 7,8-DHF сприяє росту цих дендритів і допомагає відновити зв’язок між нейронами на тваринних моделях. Інші природні екстракти, такі як Polygala tenuifolia та bacopa monnieri, діють подібним чином, але замість того, щоб зв’язуватися безпосередньо з рецептором TrkB, вони викликають вивільнення BDNF, який потім зв’язується з рецептором. 7,8-DHF також продемонстрував захисну дію проти апоптозу. 7,8-DHF може долати гематоенцефалічний бар'єр і діяти безпосередньо на рецептори мозку TrkB; це те, що периферійне адміністрування BDNF не може зробити. Таким чином, це дуже перспективна природна сполука для когнітивної функції.

7,8 DHF Дозування

Як дієтичну добавку приймайте одну-дві капсули 7,8 дигідроксифлавону по 25 мг щодня. Схоже, що він піддається екстенсивному метаболізму першого проходження в печінці.

7,8 DHF Відгуки

Щоб отримати більше уявлення про 7,8 Dihydroxyflavone, прочитайте огляди 7,8 DHF та досвід нижче.

Де купити капсули 7,8 DHF

Nootropics Depot пропонує 60 або 120 баночок капсул 7,8-дигідроксифлавону. Капсули Nootropics Depot 7,8 DHF були протестовані в лабораторії та перевірені як на чистоту продукту, так і на ідентичність.

78-Dihydroxyflavone Capsules 25 mg 78, Підтримка мозку, 120 ка...
(5)
3137 грн
Доставлення