Огляд на Magnesium Chelate 100 mg 250, Магній Хелат 100 мг, 250 т

Source Naturals, Magnesium Chelate 100 mg

Огляд на Magnesium Chelate 100 mg 250, Магній Хелат 100 мг, 250 таблеток

Source Naturals, Magnesium Chelate 100 mg

Опис

Джерело комплекс Naturals Magnesium Chelate Complex складається з магнію в комплексі з амінокислотами з гідролізованого рослинного білка для легкого засвоєння та використання. Магній - важливий мінерал, який відіграє ключову роль у більш ніж 300 ферментативних реакціях в обміні речовин. Він бере участь у виробництві та зберіганні енергії, розщепленні жирних кислот, синтезі білків, метаболізмі ДНК, розслабленні як довільної, так і мимовільної м’язової тканини, активності нейромедіаторів та регуляції гормонів. Магній зберігається насамперед у кістках і поряд з іншими мінералами відіграє роль у кістковому обміні.

Рекомендоване використання

По 1 таблетці 1-4 рази на день під час їжі.

Інші інгредієнти

Двоосновний фосфат кальцію, сорбіт, стеаринова кислота, кремнезем, модифікована целюлозна смола та стеарат магнію.

Не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, клейковини, сої та пшениці. Не містить цукру, крохмалю, консервантів або штучних барвників, ароматизаторів та ароматизаторів.

Попередження

Якщо ви вагітні, можете завагітніти або годуєте грудьми, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Не використовуйте, якщо пошкоджена або відсутня будь-яка ущільнювальна манжета. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Кальцій (як двоосновний фосфат кальцію)65 мг5%
Магній (як комплекс амінокислот магнію)100 мг24%