Огляд на Now Foods, Ulcetrol, Ульцетрол, 60 таблеток

Now Foods, Ulcetrol

Огляд на Now Foods, Ulcetrol, Ульцетрол, 60 таблеток

Now Foods, Ulcetrol

Опис

NOW Ulcetrol розроблено для підтримки здоров’я слизової оболонки шлунка завдяки клінічно протестованому інгредієнту PepZin GI. PepZin GI — це запатентована форма цинку в комплексі з L-карнозином, яка, як було показано, підтримує цілісність слизової оболонки шлунка, сприяючи власним природним процесам загоєння. Ulcetrol також містить Mastic Gum, смолу мастичного дерева (Pistacia lentiscus), яка може сприяти оздоровленню шлунка шляхом тимчасового полегшення випадкового дискомфорту в травній системі.

Використання

Приймати по 1 таблетці двічі на день, незалежно від прийому їжі. Для досягнення найкращих результатів рекомендується приймати цей продукт протягом восьми тижнів. Через вісім тижнів приймайте за потреби.

Композиція

Целюлоза, кроскармелоза натрію, стеаринова кислота (рослинне джерело), ​​кремнезем, стеарат магнію (рослинне джерело) і вегетаріанське покриття.

Не виготовляється з інгредієнтів пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або деревних горіхів. Виробляється на підприємстві GMP, яке обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
 Сума на порцію% добової норми
Кальцій (з карбонату кальцію)70 мг5%
Цинк (від PepZin GI)8 мг73%
PepZin GI (комплекс цинку-L-карнозину)37,5 мг
Порошок гумової мастики (Pistacia lentiscus) (Sap)100 мг
В'яз слизький (Ulmus rubra) (Кора)100 мг
† Денна цінність не встановлена.
Now Foods, Ulcetrol, Ульцетрол, 60 таблеток
(5)
1064 грн
Доставлення