Огляд на Source Naturals, Pea Protein, Гороховий протеїн, 907 г

Source Naturals, Pea Protein Power

Огляд на Source Naturals, Pea Protein, Гороховий протеїн, 907 г

Source Naturals, Pea Protein Power

Опис

Pea Protein Power - це натуральний рослинний білок, вироблений з гороху (Pisum sativum). Це високо біодоступний, легкозасвоюваний, концентрований джерело білка, ідеально підходить для веганів та вегетаріанців або тих, хто хоче здорової альтернативи іншим білковим продуктам. Простий у використанні, він прекрасно поєднується з коктейлями, а цей натуральний білок бобових також підвищує та доповнює вміст білка в інших стравах. Спробуйте додати його в супи або рагу або посипати стравами з макаронів замість сиру пармезан. Ви також можете додати його в рис, вівсянку або інші зернові або будь -які овочеві страви. Має нейтральний смак і хорошу розчинність.

Рекомендоване використання

Дві столові ложки (близько 18 г) 1-3 рази на день. Змішайте за смаком з вибраним вами напоєм або додайте до будь -якої їжі, щоб збільшити вміст білка.

Інші інгредієнти

Підходить для вегетаріанців та гіпоалергенних: не містить дріжджів, молочних продуктів, яєць, глютену, кукурудзи, сої чи пшениці. Не містить цукру, крохмалю, консервантів або штучних барвників, ароматизаторів та ароматизаторів.

Попередження

Не використовуйте, якщо пошкоджена або відсутня будь-яка ущільнювальна манжета. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Попередження: Якщо ви вагітні, можете завагітніти, годуєте грудьми або у вас в анамнезі були проблеми з нирками або печінкою чи подагра, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем.

Склад:
Розмір порції: 2 столові ложки (приблизно 18 г)
Порцій в контейнері: 50
 Сума на порцію%DV
Калорії70 
Калорії з жирів10 
Всього жиру1 рік2%*
Загальний вуглевод1 рік%*
Білок14 років28%*
Натрію180 мг8%
Концентрат білка горохового насіння18 років
*Відсоткові добові норми (%DV) базуються на дієті з 2000 калорій. †Денна цінність не встановлена.
Source Naturals, Pea Protein, Гороховий протеїн, 907 г
(5)
1705 грн.
Доставка