Огляд на Cranberry Plus Probiotic, Журавлина з пробіотиками, 60 т

21st Century, Cranberry Plus Probiotic

Огляд на Cranberry Plus Probiotic, Журавлина з пробіотиками, 60 таблеток

21st Century, Cranberry Plus Probiotic

Опис

Промивна підтримка - допомагає сприяти та підтримувати чистоту сечовивідних шляхів.

Пробіотик – плюс витамин С.

Підтримка сечовивідних шляхів

Зробіть пробіотик 21st Century Cranberry Plus частиною вашої щоденної рутини, щоб сприяти зміцненню сечовивідних шляхів. Унікально сформований з порошку журавлини з цілих фруктів, витамину С та суміші пробіотиків, що допомагає підтримувати сечові шляхи та сприяти чистоті.

Пробіотичні таблетки 21-го століття «Журавлина плюс» пропонують зручний спосіб отримати переваги журавлинного соку без терпкого смаку та додавання цукру! Тепер ви можете пропустити склянку журавлинного соку та отримати одну порцію щодня у 2 маленьких таблетках!

Рекомендоване використання

Як журавлинну добавку, дорослі приймають дві (2) таблетки щодня з водою або за вказівкою лікаря. Не перевищуйте рекомендовану дозу. Окремі результати можуть відрізнятись.

Інші інгредієнти

Целюлоза, стеаринова кислота, діоксид кремнію, кроскармелоза натрію. Містити %: Штучні барвники (fd&c червоний #40, fd&c синій #2 кармін), гідроксипропілметилцелюлоза, інулін, магнію стеарат, ПЕГ, полівініловий спирт, тальк, діоксид титану.

Без додавання цукру, солі, дріжджів, консервантів та штучних ароматизаторів.

Попередження

Перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте ліки, маєте захворювання або плануєте медичну процедуру. Припиніть використання та зверніться до лікаря у разі виникнення побічних реакцій.

Зберігати у недоступному для дітей. Не використовуйте, якщо виріб підроблено чи зламано ущільнення. Зберігати при кімнатній температурі.

Склад:
Розмір порції: 2 таблетки
Порцій у контейнері: 30
 Сума на порцію:%Щоденна вартість
Калорії5 
Загальний вуглеводм.%‡
Харчові волокнам.2%‡
Всього цукрів