Огляд на Vitamin D3 with Coconut Oil 5000 IU, Вітамін D3, 30 капс

Sports Research, Vitamin D3 with Coconut Oil 5000 IU

Огляд на Vitamin D3 with Coconut Oil 5000 IU, Вітамін D3, 30 капсул

Sports Research, Vitamin D3 with Coconut Oil 5000 IU

Опис

SR Вітамін D3 з кокосовою олією забезпечує таку ж біологічно активну форму витамину D, яка природно виробляється в організмі під впливом прямих сонячних променів, без ризику незахищеного впливу UVA та UVB. Щоденне споживання витамину D3 має важливе значення для засвоєння кальцію та підтримки здоров'я кісток та зубів.

Рекомендоване використання

В якості дієтичної добавки здорові дорослі приймають 1 рідку софтгель щодня з їжею. Найкраще, якщо приймати за призначенням кваліфікованого медичного працівника.

Інші інгредієнти

Кокосова олія, капсула у м'якій формі (кошерний желатин, рослинний гліцерин без ГМО, очищена вода).

Попередження про аллерген: містить орехи дерева (кокос).

Не виробляється з: молока, яєць, риби, ракоподібних молюсків, арахісу, пшениці, сої чи клейковини. Виробляється в сторонньому, перевіреному та зареєстрованому центрі, сумісному з ЦДМФ.

Містити кокосову олію: Капсулі можуть виглядати «каламутними» через унікальний напівтвердий стан кокосової олії при кімнатній температурі.

Попередження

Зберігати в недоступному для дітей та домашніх тварин місці.

Перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з кваліфікованим медичним працівником, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, діагностували захворювання або приймаєте ліки за рецептом. Не перевищуйте рекомендовану норму споживання. Не використовуйте, якщо запобіжне ущільнення пошкоджене або відсутнє. Зберігати при кімнатній температурі у сухому місці. Захищайте виріб від надмірного нагрівання, замерзання, вологості та світла.

Склад:
Розмір порції: 1 рідкий софтгель
Порцій у контейнері: 30
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Вітамін D3 (як холекальциферол з ланоліну)125 мкг (5000 МО)625%