Огляд на Thorne, Bacillus Coagulans, Пробіотики, 60 капсул

Thorne, Bacillus Coagulans

Огляд на Thorne, Bacillus Coagulans, Пробіотики, 60 капсул

Thorne, Bacillus Coagulans

Опис

Стабільна пробіотична бактерія, яка витримує вплив шлункового соку та зберігає свою ефективність у кишечнику, де може підтримувати здоров'я під час шлунково-кишкових розладів, а саме від випадкового газоутворення, здуття живота, запору чи діарею.

Кишковий тракт містить трильйони бактерій, які, коли людина здорова, співіснують із нами у корисних симбіотичних відносинах. Корисні бактерії допомагають перетравлювати їжу, виробляти витамини, регулювати обмін речовин і сприяти нормальній імунній реакції. Пробіотичні бактерії сприяють здоровій кишковій среді шляхом виробництва молочної кислоти та виділення жирних кислот, які підтримують ріст інших корисних мікроорганізмів. Бацилус коагуланс (B. coagulans) (також відомі як лактобактерії спорогенез [Lactobacillus sporogenes]) — це бактерії, що виробляють молочну кислоту та є унікальними в добавках із пробіотиками. У флаконі ці корисні бактерії перебувають у стані спокою, але після потрапляння до кишечника їх кількість починає зростати. Як результат, вони мають стійкість до знищення шлунковим соком. На відміну від них, багато пробіотиків із лактобактеріями втрачають значну частину своєї ефективності перед використанням і не виживають після проходження через шлунок.

Використання

Приймайте по 1 капсулі 2–3 рази на день або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Мікрокристалічна целюлоза, капсула з гіпромелозі (одержана з целюлози), діоксид кремнію.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
 Шкірна капсула містить% від добової норми
Бактерії бацилус коагуланс (Bacillus coagulans)†133 мг*
* Добова норма (ДН) не визначена. † Лактобактерії спорогенез (Lactobacillus sporogenes) (альтернативна номенклатура). Міститиме не менше ніж 2 млрд КУО в 1 капсулі.