Огляд на Dr. Berg, Electrolyte Powder Tropical Coconut, Електролі

Dr. Berg, Electrolyte Powder Tropical Coconut Pineapple Orange

Огляд на Dr. Berg, Electrolyte Powder Tropical Coconut, Електроліти, 295 г

Dr. Berg, Electrolyte Powder Tropical Coconut Pineapple Orange
Поповніть рівень електролітів за допомогою електролітного порошку Dr. Berg зі смаком тропічного кокоса, ананаса та апельсина. Цей високоякісний електролітний порошок легко розчиняється та ідеально підходить для тренувань. Кожна порція містить 1000 мг калію. Електролітний порошок зі смаком тропічного кокоса, ананаса та апельсина

Dr. Berg Electrolyte Powder дає вам заряд високоякісних електролітних мінералів. Кожна порція містить неймовірні 1000 мг калію.  

Електрізуюча комбінація п’яти життєво важливих електролітів і комплексу мікроелементів забезпечує потужну щоденну електролітну підтримку. Він підсолоджений стевією та виготовлений зі смаком тропічного кокоса, ананаса та апельсина.  

Кожен контейнер містить 50 потужних порцій електролітів. Просто змішайте одну мірну ложку електролітного порошку з водою та насолоджуйтеся освіжаючим і смачним електролітним напоєм зі смаком тропічних фруктів. Клієнти можуть додати більше води, щоб досягти бажаного рівня солодкості та смаку.

 

Розмір порції: 1 мірна ложка (5,9 г)

Порцій в упаковці: 50

Доповніть факти

Додаткові фактиКількість на порцію% від добової нормиDr. Berg, Electrolyte Powder Tropical Coconut, Електроліти, 295 г
Калорії15 
Загальний вміст вуглеводів3 роки1%*
Харчові волокна1 рік4%*
Кальцій (як кальцію лактат)75 мг6%
Залізо (з мікромінерального комплексу)0,3 мг2%
Магній (як цитрат магнію)120 мг29%
Хлорид (з рожевої гімалайської солі)60 мг3%
Натрій (з рожевої гімалайської солі)40 мг2%
Калій (у вигляді цитрату калію)1000 мг21%
мікромінеральний комплекс100 мг 

*Денна норма базується на дієті на 2000 калорій.

Денна цінність не встановлена.

Інші інгредієнти: лимонна кислота, екстракт листя стевії, ароматизатор апельсина, ароматизатор ананаса, ароматизатор кокоса.

Відчути дефіцит електролітів легше, ніж ви думаєте  

Середній дорослій людині потрібно щонайменше 4700 мг калію щодня. Щоб пояснити це в перспективі, вам доведеться споживати більше 11 бананів або сім-десять чашок багатих калієм овочів щодня, щоб задовольнити свою добову потребу. Якщо ви займаєтесь спортом, ваша добова потреба може бути ще вищою.  

І це лише один важливий електролітний мінерал — вам також потрібні магній, натрій, кальцій, хлорид і різноманітні мікроелементи.  

Оскільки багато людей намагаються задовольнити щоденні потреби в електролітах, не дивно, чому вони почуваються виснаженими.  

  

Відновити електроліти важче, ніж ви думаєте  

Ви можете бути здивовані тим, що більшість електролітних спортивних напоїв містять менше 5% вашої добової потреби в калії на порцію.  

Вам довелося б випити галони спортивних напоїв, щоб задовольнити свої щоденні потреби. Це також означає споживання величезної кількості цукру! 

 

Нарешті, порошок електроліту, виготовлений з урахуванням вашого здоров’я 

Електролітний порошок Dr. Berg зі смаком тропічного кокоса, ананаса та апельсина підсолоджений стевією та містить неймовірні 1000 мг калію на порцію. Він також наповнений високоякісним кальцієм, магнієм, хлоридом, натрієм і нашою запатентованою сумішшю мінеральних мікроелементів. 

На відміну від інших брендів, які використовують хлорид натрію низької якості, також відомий як кухонна сіль, ми отримуємо натрій і хлорид лише з найякіснішої рожевої гімалайської морської солі. 

 

Чому варто вибрати електролітний порошок Dr. Berg?

Виробництво, сертифіковане Gmp США  

Усі продукти Dr. Berg створюються на найсучасніших виробничих потужностях у США з висококваліфікованим персоналом, який виробляє першокласні продукти для здоров’я та здоров’я. Будучи сертифікованими відповідно до законів і правил США (сертифікат GMP), ці об’єкти є безкомпромісними, коли йдеться про чистоту та контроль якості.  

Високоякісні інгредієнти  

Нам прикро, але якщо ви шукаєте дешеві, низькоякісні продукти, ви не в тому місці. Ми шукаємо повсюдно — як у країні, так і за кордоном — щоб забезпечити високоякісні інгредієнти, за які ваше тіло буде вам вдячне. Лікування вашого тіла інгредієнтами преміум-класу коштує високої вартості. Якщо для вас важливі якість, задоволення та результати, ви в потрібному місці!  

Десятиліття досвіду  

Доктор Берг, також відомий як Доктор знань, провів більшу частину свого життя, досліджуючи та пропонуючи природні рішення повсякденних проблем зі здоров’ям. Ці обширні дослідження та тисячі годин роботи з пацієнтами відрізняють нас від інших брендів і дозволили нам розробити запатентовані суміші, яких більше ніде немає.