Огляд на Nature's Way, Artichoke Standardized, Артишок, 60 капсул

Nature's Way, Artichoke Standardized

Огляд на Nature's Way, Artichoke Standardized, Артишок, 60 капсул

Nature's Way, Artichoke Standardized

Опис

Підтримує травлення

У Nature's Way ми вважаємо, що природа знає найкраще. Ось чому наша місія – шукати найкращі трави, які може дати земля. Ми поїдемо на будь-який континент чи країну, щоб знайти, де краще рости трави, тому ми можемо запропонувати вам максимально чисті рослинні рослини. Це спосіб забезпечити безкомпромісну якість та спосіб допомогти вам жити здоровіше. Це не просто наш спосіб, це шлях природи.

Рекомендоване використання

Приймати по 2 капсули двічі на день, бажано з їжею.

Інші інгредієнти

Капсула рослинного походження (гіпромелоза), целюлоза, магнію стеарат, кремнезем.

Не містить глютену. Не містить цукру, солі, дріжджів, пшениці, кукурудзи, сої, молочних продуктів чи штучних барвників, ароматизаторів чи консервантів.

Попередження

Не використовуйте, якщо у вас є обструкція жовчних проток або якщо у вас є аллергія на рослини сімейства складноцвітих (Compositae), включаючи амброзію. Якщо ви вагітні, годуєте груддю, маєте каміння в жовчному міхурі або приймаєте будь-які ліки, перед застосуванням проконсультуйтеся з лікарем.

Зберігати у недоступному для дітей. Захищена герметичною внутрішньою печаткою. Не використовуйте, якщо ущільнення зламане чи його немає.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій у контейнері: 30
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Загальний вуглеводм.%†
Екстракт листя артишоку стандартизовано до 13-18% (78-108 мг) кофеїлхінових кислот, розрахованих як хлорогенова кислота600 мг 
Екстракт насіння розторопші пятнистої300 мг 
† Відсоткові добові норми (DV) базуються на дієті з 2000 калорій. Денна цінність не встановлена.