Огляд на Host Defense Mushrooms, Breathe, Гриби, 60 капсул

Host Defense Mushrooms, Breathe

Огляд на Host Defense Mushrooms, Breathe, Гриби, 60 капсул

Host Defense Mushrooms, Breathe

Опис

Host Defense Breathe - це додаткова суміш чаги, рейші та кордицепса. Чага добре відома у Східній Європі та Сибіру своєю підтримкою функціонування шкіри та легенів. Рейші довгі століття використовувалися в Китаї для підтримки дихання, сердечно-судинної системи та витривалості. Кордицепс давно славиться в Азії як тонізуючий засіб для легенів та енергетична підтримка. Разом вони зміцнюють функцію дихання у здорових, здорових людей.

Host Defense Breathe використовує активований, оптимально висушений, сертифікований органічний грибний міцелій з повним спектром складових: > 55% (550 мг/порція) полісахаридів та масив позаклітинних компонентів, включаючи пребіотики для мікробіома, необхідні для підтримки природного імунітету.

^Джерело: Супермаркет SPINSscan Natural / Natural Products> 2 млн. дол. США / Всього США - Звіт про природні канали / Гриби / 52 неділі, що закінчуються 25.03.2018.

Рекомендоване використання

В якості харчової добавки приймайте по 2 капсули один раз на день. Можна приймати з їжею або без неї, натощак або за рекомендацією лікаря.

Інші інгредієнти

Сушений міцелізований коричневий рис, пулулан (позаклітинний полісахарид).

Попередження

Якщо у вас стан здоров'я, ви приймаєте ліки, вагітні чи годуєте грудьми, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем. Зберігати у недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 2 капсули
Порцій у контейнері: 30
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Міцелій чаги (Inonotus obliquus) ‡340 мг
Міцелій рейші (Ganoderma lucidum sl) ‡340 мг
Кордіцепс (Cordyceps militaris) міцелій ‡340 мг
†Денну цінність не встановлено. ‡ Сертифікований органічний продукт
Host Defense Mushrooms, Breathe, Гриби, 60 капсул
(5)
1659 грн.
Доставка