Огляд на Beef Gelatin Unflavored, Яловичий Желатин, 454 г

Great Lakes Wellness, Beef Gelatin Unflavored

Огляд на Beef Gelatin Unflavored, Яловичий Желатин, 454 г

Great Lakes Wellness, Beef Gelatin Unflavored

Опис

Відкрийте для себе виняткову кулінарну функціональність желатину Great Lakes - першокласного желатину, виготовленого з одного високоякісного інгредієнта. Цей універсальний кухонний продукт, якому довіряють покоління, пропонує неперевершену вартість і його можна знайти на кухнях по всьому світу.

Покращуйте свою кулінарію за допомогою желатину Great Lakes — багатофункціонального інгредієнта, який згущує та перетворює в гель десерти, пудинги та соуси. Легко розчиняється в гарячих рідинах і густіє при охолодженні. Завдяки формулі, яка майже не має смаку, кольору та запаху, це ідеальне доповнення до будь-якої страви.

Функціональні переваги:

✔Желатинові десерти та гумки ✔Загущувач/замінник стабілізатора ✔Приготування

Інгредієнт

Розмір порції: 1 столова ложка (12 грамів) Порцій в упаковці: 38

Кількість на порцію / %DV

Калорії 40 Насичені жири 0 г Транс-жири 0 г Поліненасичені жири 0 г Мононенасичені жири 0 г Холестерин 0 мг / 0% Натрій 35 мг / 2% Всього вуглеводів 0 г / 0% Харчові волокна 0 г Всього цукру 0 г Включає 0 г доданих цукрів 0% білка 11 г / 0%

Не є значним джерелом вітаміну D, кальцію, заліза та калію.

% добової норми (DV) говорить вам, скільки поживної речовини в порції їжі сприяє щоденному раціону. 2‚000 калорій на день використовуються для загальних рекомендацій щодо харчування.

Інгредієнти: бичачий желатин.

Кошерний / без глютену / без ГМО

Дозування

Рекомендоване використання: Жукальні цукерки Зефір Муси Десерти з форми Салати з формою Згущувач Стабілізатор Баварці Морозиво Джеми Чізкейк (або десерти) без випікання Замінник яєць Аспік

Як використовувати желатин:

Крок 1. Візьміть желатин Great Lakes і ½ склянки холодної води. Крок 2: 1 столову ложку желатину залийте ½ склянки холодної води. Дайте постояти приблизно 5 хвилин. Крок 3: розчиніть суміш у 1½ склянки дуже гарячої рідини та додайте будь-які бажані ароматизатори та підсолоджувачі. Крок 4. Налийте рідину в форму і дайте желатину охолонути до твердого стану перед подачею.