Огляд на Vimergy, Barley Grass Juice Powder, Ячмінь, 240 капсул

Vimergy, Barley Grass Juice Powder

Огляд на Vimergy, Barley Grass Juice Powder, Ячмінь, 240 капсул

Vimergy, Barley Grass Juice Powder
Зустрічайте найпростіший спосіб стати по-справжньому зеленим! Наш органічний порошок із ячмінної трави преміум-класу містить життєдайні мікроелементи, такі як залізо, кальцій, селен, вітамін С і Е, незамінні амінокислоти та цілу низку інших поживних речовин. Ми щодня стикаємося з токсинами, забруднювачами та загрозами нашому здоров’ю в сучасному світі. Велика кількість поживних речовин у порошку соку ячмінної трави допоможе вам. Він містить важливі вітаміни, мінерали, амінокислоти та сполуки, які підтримують здоров’я серцево-судинної системи. Цей концентрований екстракт у формі капсул — це простий спосіб включити силу соку ячмінної трави у свій раціон навіть у найактивніші дні! Органічні капсули порошку ячмінного соку:

Як використовувати

Прийом: як дієтичну добавку приймайте по 8 капсул на день.

Зберігання: зберігати в прохолодному темному місці.

Протипоказання Перед використанням проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте будь-які ліки.

Інформація про алергени Оброблено на підприємстві, де переробляються як деревні горіхи, так і арахіс. Після виготовлення будь-якого алергенного продукту на обладнанні проходить повне глибоке очищення-санація. Пакувальне приміщення перевіряється тампоном після кожної партії, щоб перевірити відсутність перехресного забруднення, з окремими СОП для обробки алергенів.