Огляд на Vimergy, Chaga Mushroom Extract Powder, Гриби Чага, 250

Vimergy, Chaga Mushroom Extract Powder

Огляд на Vimergy, Chaga Mushroom Extract Powder, Гриби Чага, 250 г

Vimergy, Chaga Mushroom Extract Powder
Шукаєте альтернативу каві? Гриб чага є ідеальною заміною для початку вашого ранку, без впливу кофеїну. Органічний порошок чаги Vimergy випускається у вигляді розчинного чаю, тому просто додайте чайну ложку в гарячу воду та насолоджуйтесь. Справжня сила приходить зсередини. Потужна серцево-судинна система є важливою для збереження здоров’я, щоб ви могли жити якнайкраще. Гриб чага використовувався протягом століть і досі популярний як що тонізує засіб. Насолоджуйтеся швидкою чашкою що зігріває, темного, горіхового Vimergy USDA Organic Chaga Powder у будь-який час протягом дня.

Як використовувати

Порція 250 г: розмішайте 1 мірну ложку (1,5 г) у гарячій воді як чай або смузі. Приймати один-два рази на день.
Порція 50 г: розмішайте 1 мірну ложку (1,5 г) у гарячій воді як чай або смузі. Приймати один-два рази на день.

Зберігання: Зберігати в прохолодному темному місці

Протипоказання Проконсультуйтеся з лікарем перед використанням, якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте будь-які ліки. Негайно припиніть використання та проконсультуйтеся з лікарем, якщо у вас виникнуть будь-які побічні реакції на цей продукт.

Інформація про алергени Оброблено на підприємстві, яке переробляє лише деревні горіхи, а не арахіс. Після виготовлення будь-якого алергенного продукту на обладнанні проходить повне глибоке очищення-санація. Пакувальне приміщення перевіряється тампоном після кожної партії, щоб перевірити відсутність перехресного забруднення або залишкових білків, з окремими СОП обробки для алергенів.