Огляд на Double Wood, Lumbrokinase 150 mg, Люмброкіназа, 120 капс

Double Wood, Lumbrokinase 150 mg

Огляд на Double Wood, Lumbrokinase 150 mg, Люмброкіназа, 120 капсул

Double Wood, Lumbrokinase 150 mg

Опис

10‚000 FU/грам і висока активність

Люмброкіназа — це фібринолітичний фермент, який витягують із дощових черв’яків, який давно використовується в традиційній китайській медицині. Лумброкіназа розщеплює фібриноген, який є білком, який може накопичуватися в кровоносних судинах і перешкоджати належному кровообігу. Лумброкіназа також має антитромботичні властивості, допомагаючи запобігти злипанню клітин крові. Лумброкіназа стає популярною добавкою для підтримки здорового кровообігу та серцево-судинної системи. Добавка Lumbrokinase від Double Wood є досить потужною та стандартизована до 10‚000 FU на грам. Переваги: ​​• ПІДТРИМУЄ ЗДОРОВУ ЦИРКУЛЯЦІЮ – Lumbrokinase може допомогти підтримувати здорову циркуляцію крові, знижуючи рівень білків у плазмі, які можуть перешкоджати кровотоку. • ПІДТРИМУЄ ЗДОРОВ’Я СЕРЦЕВО-СУДИННОЇ СИСТЕМИ – Дослідження показують, що лумброкіназа може підтримувати здоров’я серцево-судинної системи, сприяючи здоровому кровообігу. • ВИГОТОВЛЕНО В США - Double Wood Lumbrokinase виробляється прямо тут, у США, і перевіряється на чистоту та ефективність.

Офіційний сайт: https://doublewoodsupplements.com

Інгредієнти

Розмір порції: 2 капсули Порції в упаковці: 60 Кількість на порцію / % добової норми Люмброкіназа 10‚000 FU / грам 150 мг / ††Денна норма не встановлена. Інші інгредієнти: гіпромелоза (капсули)‚ рисове борошно. Без сої / без глютену / без -Якість GMOGMP / Зроблено в США

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте‚ приймайте 1 порцію на день. (2 капсули)

Запобіжні заходи

Не перевищуйте рекомендовану дозу. Вагітним або годуючим матерям, дітям віком до 18 років, а також особам із відомим захворюванням слід проконсультуватися з лікарем перед використанням цієї або будь-якої дієтичної добавки. Припиніть використання та негайно зверніться до лікаря, якщо виникнуть будь-які побічні реакції. Не використовуйте Lumbrokinase і не керуйте важкою технікою, доки не зрозумієте, як це вплине на вас. ЗБЕРІГАЙТЕ В МЕРІ ДОСТУПНОСТІ ДІТЕЙ. НЕ ВИКОРИСТОВУЙТЕ, ЯКЩО ЗАБЕЗПЕЧНА ПЛОЩАДКА ПОШКОДЖЕНА АБО ВІДСУТНЯ. Зберігання: Зберігайте в прохолодному та темному місці. Не заморожуйте та не піддавайте впливу вологи чи тепла при температурі вище кімнатної.