Огляд на Adrenal & Cortisol Support, Підтримка наднирників, 6

Dr. Berg, Adrenal & Cortisol Support

Огляд на Adrenal & Cortisol Support, Підтримка наднирників, 60 капсул

Dr. Berg, Adrenal & Cortisol Support
Розтопіть стрес і підтримайте гормональний баланс за допомогою Dr. Berg Adrenal & Cortisol Support. Підтримка ваших надниркових залоз необхідними поживними речовинами допомагає розслабити напружене тіло та підвищує вашу стійкість до стресу. Adrenal & Cortisol Support — це ідеальна щоденна добавка, яка допомагає полегшити вигоряння надниркових залоз, щоб ви зарядилися енергією та були готові долати щоденні стреси. Кожен флакон містить 60 сильнодіючих капсул.

Adrenal & Cortisol Support — це унікальна суміш шести потужних трав і восьми розслаблюючих вітамінів і мінералів. Він підтримує роботу надниркових залоз і зменшує наслідки стресу.

Приймайте лише одну капсулу на день, щоб сприяти розслабленню та заспокоєнню та знову почати відчувати себе самим собою.

Форма: Капсули

Розмір порції: 1 капсула

Порцій в упаковці: 60

ДОДАТКОВІ ФАКТИ ДЛЯ ПІДТРИМКИ НАДНИРКОВИХ ЗАЛОН І КОРТИЗОЛУ

Кількість на порцію% від добової норми
Вітамін С (з аскорбату цинку, аскорбату магнію)2 мг14%
Магній (з аскорбату магнію)2 мг%
Цинк (з аскорбату цинку)2 мг18%
Селен (із селенометіоніну)25 мкг45%
Марганець (з цитрату марганцю)1 мг43%
Хром (від полініктинат хрому)100 мкг285%
Хлорид (з хлориду калію)8 мг%
Калій (з калію хлориду, калію цитрату, калію аспартату)33 мг%
Запатентована суміш535 мг

Харчові дріжджі, екстракт кореня ашвагандхи (Withania somnifera), порошок соку камю-каму, порошок листя базиліка (Ocimum Tenuiflorum), екстракт кореня родіоли рожевої, порошок кореня реманії (Rehmannia Glutinosa)

Інші інгредієнти: рослинна капсула, мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело).

Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій.Денна цінність не встановлена

НЕ ІГНОРУЙТЕ ОЗНАКИ НАДНИРКОВОГО ВИГОРАННЯ

Коли ваше тіло перебуває в стані хронічного високого стресу, ваші надниркові залози повинні працювати цілодобово, щоб задовольнити потребу в гормонах стресу. З часом хронічний стрес може спричинити втому та вигоряння надниркових залоз.

Наслідки хронічного стресу та втоми надниркових залоз можуть порушити ваше життя втомою, болями, туманом у мозку, дратівливістю, безсонням, низьким лібідо, збільшенням ваги та зниженням толерантності до звичайних факторів стресу.

Dr. Berg Adrenal & Cortisol Support допомагає захиститися від синдрому надниркових залоз, забезпечуючи ваше тіло вітамінами, мінералами та фітонутрієнтами, необхідними для боротьби зі стресом.

Підтримка надниркових залоз і кортизолу допомагає заспокоїтися, коли ваші надниркові залози перевантажені та загрузли. Це також дає вашим наднирковим залозам заслужену перерву, щоб вони могли відновитися після надмірного навантаження та втоми.

ЩО В СЕРЕДИНІ:

КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ'Я

Підтримує рівень енергії після вигоряння надниркових залоз. Прийом Adrenal & Cortisol Support схожий на натискання кнопки скидання на згорілих надниркових залозах. Це може дати вашому тілу поштовх, необхідний для повторного калібрування після перебування у стані високого стресу.

Сприяє нормальному гормональному балансу. Втомлені надниркові залози не можуть регулювати гормони належним чином, порушуючи природний гормональний баланс і викликаючи дратівливість, тривогу та втому. Підтримка надниркових залоз і кортизолу сприяє підвищенню природного рівня гормонів.

Бореться з мозковим туманом і підвищує концентраціюМозковий туман є однією з найпоширеніших ознак проблеми з наднирковими залозами. Коли ваші наднирники виснажені, вони можуть вивести гормони, відповідальні за оптимальну роботу мозку. Підтримка надниркових залоз і кортизолу допомагає розсіяти туман.

Сприяє здоровому лібідоЗдорова функція надниркових залоз є важливою для підтримки балансу статевих гормонів. Ось чому хронічний стрес може знизити ваше сексуальне бажання та продуктивність. Підтримка надниркових залоз і кортизолу забезпечує поживними речовинами, які допомагають вам почуватись самим собою.

Підтримує здорову імунну систему. У нормальних кількостях кортизол діє як потужний протизапальний засіб і регулює вашу імунну відповідь. Однак підвищення кортизолу, спричинене хронічним стресом, може завдати шкоди імунній системі. Підтримка надниркових залоз і кортизолу сприяє збалансованому кортизолу.

Єдина комплексна підтримка здоров'я надниркових залоз

Ця унікальна формула перевірена і використовується тисячами щасливих клієнтів. Ми не використовуємо наповнювачів і добавок, тож вам не доведеться турбуватися про непотрібні інгредієнти, які потенційно можуть завдати ще більше проблем вашому організму. Якщо ви не на 100% задоволені результатом, ви можете скористатися нашою 30-денною гарантією повернення грошей — без запитань!