Огляд на PhosChol PPC 900 mg, Поліенілфосфатидилхолін ПЕФХ, 30 ка

Nutrasal, PPC PolyenylPhosphatidylCholine 900 mg

Огляд на PhosChol PPC 900 mg, Поліенілфосфатидилхолін ПЕФХ, 30 капсул

Nutrasal, PPC PolyenylPhosphatidylCholine 900 mg

Опис

PhosChol є 100-відсотковим чистим джерелом поліенілфосфатидилхоліну (PPC) і пероральною терапією для використання в якості мембранної терапії. Завдяки своєму спеціальному інгредієнту 1‚2-ділінолеоілфосфатидилхоліну (до 52%) PPC теоретично важливий для всіх розладів, при яких присутні пошкоджені мембранні структури, знижений рівень фосфоліпідів та/або зниження плинності мембран. Ця гіпотеза підтверджується експериментальними та клінічними дослідженнями різних мембрано-асоційованих розладів і захворювань. Фармакологічні дослідження, широкий спектр клінічних випробувань та інші доступні дані про PPC та його різні механізми дії демонструють, що PPC діє насамперед через вплив на мембрани. Оскільки при багатьох захворюваннях відбувається зміна та пошкодження клітинної мембрани, терапевтичний підхід PPC до людини є фізіологічним і цілісним. У численних дослідженнях було показано, що очищений поліенілфосфатидилхолін (PPC): .Допомагає підтримувати здоровий рівень серцево-судинної системи . .Підтримує захист гепатоцитів . .Допомагає підтримувати плинність мембран . захищають від опортуністичних інфекцій .Поліпшують фізичну працездатність Золотий стандарт: .PhosChol є першим і єдиним 100% чистим джерелом поліенілфосфатидилхоліну (PPC). .PhosChol забезпечує 900 мг очищеного PPC на м’яку капсулу та 3 грами очищеного PPC на мірну чайну ложку рідкого концентрату. .PhosChol забезпечує більш ніж у сім разів більше вмісту PPC, ніж будь-який інший бренд магазину. .PhosChol містить до 52% DLPC. .PhosChol може посилювати фізіологічні процеси, пов'язані з клітинною мембраною. .PhosChol є біодоступним (більше 90% поглинання)‚ і не містить інших фосфатидів, які конкурують за поглинання. .PhosChol безпечний і клінічно доведений. .ФосХол довіряють і рекомендують лікарі.

Офіційний сайт: http: //www.nutrasal.com

Інгредієнти

Розмір порції 1 Порції в контейнері: 30 Кількість на порцію Калорії 9 Калорії з жиру 8 Загальний жир: 0,8 г‚ Насичені жири: 0,06 г Поліненасичені жири: 0,19 г Мононенасичені жири: 0,59 г. Фосфатидилхолін 900 мг Інгредієнти: фосфатидилхолін, гліцериди, жирні кислоти та етанол. (Інші інгредієнти: м’які гелеподібні капсули містять: желатин, сорбіт, гліцерин, очищену воду, пропіленгліколь.) (Містить сою)

Дозування

Як дієтичну добавку приймайте по 2-3 капсули на день або за вказівкою лікаря.

Запобіжні заходи

Зберігати щільно закритим у сухому місці при контрольованій кімнатній температурі 15-30C 59-86F. Не використовуйте, якщо захисна пломба пошкоджена або відсутня. Містить сою

Алергія / Дієтичні потреби