Огляд на Klaire Labs SFI, Vitamin K2 50 mcg, Вітамін K2, 60 капсу

Klaire Labs SFI, Vitamin K2 50 mcg

Огляд на Klaire Labs SFI, Vitamin K2 50 mcg, Вітамін K2, 60 капсул

Klaire Labs SFI, Vitamin K2 50 mcg

Опис

Останні дослідження вказують на кілька важливих функцій вітаміну К, окрім його ролі в згортанні крові, включаючи користь для здоров’я кісток і судинної функції. Постачає природний вітамін K2, також відомий як менахінон-7 (MK-7), який має найдовший період напіврозпаду в організмі порівняно з іншими формами вітаміну K. Цей екстракт вітаміну K2 не містить соєвого білка для максимальної переносимості чутливими людьми до сої.

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсула.Порції в упаковці: 60 кількостей на порцію / Вітамін K2 (у вигляді менахінону-7) 50 мкг / 42% Інші інгредієнти: Целюлоза, вегетаріанська капсула (гідроксипропілметилцелюлоза, вода), L-лейцин і діоксид кремнію. такі поширені алергени: молоко/казеїн, яйця, риба, молюски, горіхи, арахіс, пшениця, глютен і соєві боби. Не містить штучних барвників, ароматизаторів та консервантів. Виробляється відповідно до суворої системи управління якістю відповідно до належної виробничої практики (GMP) і сертифікатів якості третьої сторони.

Дозування

1 капсула щодня з їжею або за вказівкою медичного працівника.

Запобіжні заходи

Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, маєте захворювання або приймаєте ліки, що відпускаються за рецептом, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням цього продукту. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Усі форми вітаміну К можуть взаємодіяти з ліками, що розріджують кров. Якщо ви приймаєте такі ліки, проконсультуйтеся з лікарем, перш ніж приймати цей продукт. Не використовуйте, якщо термозбіжна плівка пошкоджена або відсутня. Зберігайте в прохолодному та сухому місці (59F-85F) подалі від прямого світла.

Алергія / Дієтичні потреби

Klaire Labs SFI, Vitamin K2 50 mcg, Вітамін K2, 60 капсул
(5)
1698 грн
Доставлення