Огляд на Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 60 капсул

Pure Encapsulations, Boswellia

Огляд на Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 60 капсул

Pure Encapsulations, Boswellia

Опис

Якщо ви боретеся з болем у суглобах, ви, ймовірно, знайомі з дискомфортом і незручностями. Біль або скутість суглобів можуть заважати вашому повсякденному життю, відволікаючи або навіть відлякуючи від фізичної активності; оскільки фізичні вправи сприяють загальному здоров’ю, це може мати додаткові негативні наслідки.

Століттями традиційна аюрведична медицина (зазвичай практикувана в Індії) використовувала траву під назвою Boswellia serrata, щоб полегшити ці симптоми. Капсули Boswellia служать зручним джерелом цього інгредієнта.

Чим може бути корисна босвелія? Активні компоненти – босвелієві кислоти; ці кислоти можуть сприяти активності 5-ліпоксигенази, дозволяючи цьому ферменту підтримувати тканини навколо ваших суглобів. Крім того, вони можуть допомогти зміцнити цілісність ваших сполучних тканин шляхом підтримки активності ферменту лейкоцитарної еластази людини.

Ваша товста кишка також може отримати користь від добавки босвелії. Цей життєво важливий орган, який є частиною шлунково-кишкового тракту та найдовшою частиною товстого кишечника, допомагає виводити продукти життєдіяльності з організму людини, утворюючи стілець. Товста кишка, яка не функціонує належним чином, може призвести до незручного запору або діареї. Босвелія підтримує функцію клітин товстої кишки завдяки потенційному впливу на 5-ліпоксигеназу.

Одна вегетаріанська капсула Boswellia містить 300 міліграмів босвелієвої кислоти, отриманої з екстракту індійського ладану, смоли камеді. Він також містить жиророзчинний вітамін С для додаткового сприяння ефективному засвоєнню.

Приймайте дві капсули босвелії на день, розділивши дози під час їжі. У рекомендованому дозуванні кожної пляшки з 60 капсул вистачить приблизно на один місяць. Не приймайте цей продукт, якщо ви вагітні або годуєте грудьми.

Офіційний сайт: https://www.pureencapsulations.com

Інгредієнти

Розмір порції: 1 капсулаПорції в контейнері: 60 Кількість на порцію / Екстракт індійського ладану (Boswellia serrata) (смола жуйки) 400 мг / *(стандартизовано, щоб містити 60% босвелієвої кислоти)*Денна норма (DV) не встановлена. Інші інгредієнти: вегетаріанські капсула (целюлоза‚ вода)‚ гіпоалергенна рослинна клітковина (целюлоза). Без глютену‚ без ГМО та гіпоалергенний

Дозування

Як дієтичну добавку, приймайте по 1 капсулі 3 рази на день під час їжі.

Запобіжні заходи

Попередження: не можна приймати вагітним і годуючим жінкам. Якщо у вас є будь-який стан здоров’я або ви приймаєте будь-які ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Зберігайте в недоступному для дітей місці. Зберігайте герметично в прохолодному та сухому місці. Використовуйте, лише якщо захисна пломба не пошкоджена. Вміст може не заповнити упаковку в порядку для розміщення необхідного маркування. Будь ласка, покладайтеся на вказану кількість.

Алергія / Дієтичні потреби

Pure Encapsulations, Boswellia, Босвелія, 60 капсул
(5)
1256 грн
Доставлення