Огляд на Double Wood, NMN 250 mg, Нікотинамід мононуклеотид, 60 к

Double Wood, NMN Nicotinamide Mononucleotide 250 mg

Огляд на Double Wood, NMN 250 mg, Нікотинамід мононуклеотид, 60 капсул

Double Wood, NMN Nicotinamide Mononucleotide 250 mg

Мононуклеотид нікотинаміду (NMN) — це природна сполука, яку в невеликих кількостях можна знайти в організмі людини та в деяких продуктах харчування. Встановлено, що NMN є біодоступним при пероральному прийомі та підтримує рівні НАД+ у печінці та м’язовій тканині.

Останні дослідження показали, що NMN може підтримувати здорову роботу серця, виробництво енергії в організмі, здоров’я мозку, а також здоров’я очей і кісток. Одним із найцікавіших висновків дослідження NMN є те, що він може підтримувати відновлення ДНК і стимулювати гени Sirtun, які, як вважають, відіграють роль у здоровому старінні. 

• Підтримує здорове старіння - дослідження показали, що NMN підтримує відновлення ДНК і підтримує гени Sirtun, які пов'язані зі здоровим старінням.• Підтримує енергетичний метаболізм - Дослідження показали, що NMN може підтримувати пов'язане з віком виробництво енергії в організмі.• Підтримує вироблення NAD+ - NMN є біодоступним при пероральному прийомі і, як було показано, підтримує рівні NAD+ у печінці та м’язовій тканині.• Виготовлено в США. Наша мононуклеотидна добавка нікотинаміду виробляється прямо тут, у США, і перевіряється на чистоту та ефективність.

Рекомендації щодо застосування: як добавку приймайте 2-8 капсул на день. Його можна приймати вранці або ввечері, незалежно від їжі. Найбільш ефективним є прийом меншої дози кілька разів на день. Не перевищуйте 8 капсул на день.

Зберігання: зберігати в прохолодному темному місці. Не заморожуйте та не піддавайте впливу вологи чи тепла при температурі вище кімнатної.

Без ГМО, глютену, сої та продуктів тваринного походження.

*Ці заяви не були оцінені Управлінням з контролю за якістю харчових продуктів і медикаментів. Цей продукт не призначений для діагностики, лікування чи профілактики будь-яких захворювань.

Факти про добавку Розмір порції: 2 капсули Порцій в упаковці: 30 
 Сума на порцію% добової норми
 
Мононуклеотид нікотинаміду250 мг*
 
*Денна цінність не встановлена.Інші інгредієнти: бичачий желатин (капсула), органічне рисове борошно.