Огляд на ChildLife, Pure DHA, ДГК, 90 капсул

ChildLife, Pure DHA Natural Berry

Огляд на ChildLife, Pure DHA, ДГК, 90 капсул

ChildLife, Pure DHA Natural Berry

Опис

Добавка «Чиста ДГК» від ChildLife містить концентровану ДГК у смачній та зручній капсулі з натуральним ароматизатором, яку можна жувати або глотати. Наша ДГК виготовляється з найчистішого риб'ячого жиру. Вміст кожної капсули перевіряється на наявність будь-яких загрязнюючих речовин, ПХБ, діоксинів, металів, ртуті та інших токсинів та перевершує найвищі стандарти чистоти.

Полезна рада. ДГК грає життєво важливу роль у розвитку роботи мозку дитини. До 60 % людського мозку складається з незамінних жирів, і мозок працює завдяки їм. ДГК, як і раніше, є найпоширенішим та життєво важливим поживним речовиною у складі цих жирів. Ця кислота служить для підтримки нормальної роботи мозку та його розвитку.

Компанія ChildLife використовує інгредієнти лише найвищої якості.

Використання

Немовлята у віку від 6 місяців до 1 року: 1–3 капсули на день (розкрити капсулу перед вживанням)

Дітям у віку 1–3 роки: 3–6 капсул щодня

Дітям старше 4 років: 6–9 капсул щодня

Композиція

Очищений риб'ячий жир з арктичної риби, риб'ячий желатин, гліцерин (рослинного походження), очищена вода, натуральні ароматизатори, змішані токоферолі, лецитин, аскорбіл пальмітат.

Містити рибу

Без глютену, спирту, казеїну. Не містить молока, яєць, пшениці, дріжджів, кукурудзи. Без штучних барвників, ароматизаторів та підсолоджувачів.

Поживна цінність
Розмір порції: 3 капсули; 6 капсул; 9 капсул
Порцій в упаковці: 30; 15; 10
Кількість в 1 порції% від добової норми для немовлят у віці від 6 місяців до 1 року (3 капсули)Кількість в 1 порції% від добової норми для дітей у віці 1–3 роки (6 капсул)Кількість в 1 порції% від добової норми для дітей віком від 4 років (9 капсул)
Калорії101525
Усього жирів 
ChildLife, Pure DHA, ДГК, 90 капсул
(5)
583 грн
Доставлення