Огляд на Life Extension, Adrenal Energy, Підтримка стресу, 120 ка

Life Extension, Adrenal Energy Formula

Огляд на Life Extension, Adrenal Energy, Підтримка стресу, 120 капсул

Life Extension, Adrenal Energy Formula

Опис

Тіло має нормальну тенденцію до гомеостазу, стану рівноваги між фізіологічними системами. Підтримка гомеостазу необхідна для здоров’я, але стрес може перешкоджати деяким аспектам здатності нашого організму підтримувати гомеостаз. Наша формула містить рослинні адаптогени, які підтримують ряд факторів, які допомагають полегшити фізичні наслідки стресу.

Активні сполуки базиліка, кордицепса, бакопи та ашваганди підтримують здорову реакцію на стрес.

Переваги формули енергії надниркових залоз 

Що таке екстракт ашваганди Sensoril?

Індійська трава ашваганда (Withania somnifera) пригнічує деякі окислювальні ефекти, викликані нервовим напруженням.

Чому ми додали святий базилік?

Базилік святий — рослина, що використовується в аюрведичній медицині як адаптоген. Це допомагає вашому організму адаптуватися до наслідків стресу.

Допомагає підтримувати здоровий баланс 

Adrenal Energy Formula поєднує чотири екстракти, що модулюють стрес — базиліка святого, кордицепса, бакопи та ашваганди — кожен науково підтверджений для підтримки гомеостазу навіть у найнапруженіші дні. Ці додаткові рослинні сполуки можуть допомогти підтримати здорову реакцію на стрес.

До 80% відвідувань лікарів первинної ланки можуть бути пов’язані з наслідками стресу. Однією з причин, чому ми так часто шукаємо допомоги для підтримки здорової реакції на стрес, є те, що дуже важливо підтримувати здатність нашого організму підтримувати гомеостаз або стан рівноваги між фізіологічними системами. Гомеостаз необхідний для здоров’я, тому підтримка гомеостазу організму сприяє здоровій фізіологічній реакції на стрес.

Ботанічні адаптогени допомагають зняти стрес 

На щастя, Life Extension об’єднав чотири потужні екстракти рослинних адаптогенів. Було показано, що ці сполуки модулюють широкий спектр факторів, щоб полегшити наслідки стресу.

Чотири екстракти, що модулюють стрес, із святого базиліка, кордицепса, бакопи та ашваганди підтримують гомеостаз. У поєднанні вони можуть доповнювати один одного, щоб забезпечити комплексний адаптогенний захист від стресу.

Переваги пригнічення реакції на стрес 

Стрес пов’язують з коротшими теломерами (ковпачками на кінцях хромосом), що свідчить про те, що стрес і старіння можуть бути пов’язані.

Стрес впливає на вироблення нейромедіаторів. У доклінічних дослідженнях стрес пригнічував нейронну пластичність (здатність нейронів утворювати нові зв’язки вздовж нейронних комунікаційних шляхів у відповідь на нові подразники). Отже, зняття стресу може допомогти підтримати когнітивне здоров’я.

Для тих, хто шукає полегшення від наслідків стресу, Adrenal Energy Formula — це потужна формула широкого спектру дії для підтримки здорової енергії та життєвої сили.

Використання

Перед використанням прочитайте всю етикетку та уважно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по дві (2) капсули двічі на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, мальтодекстрин, стеаринова кислота, кремнезем.

Склад:
Розмір порції: 2 вегетаріанські капсули
Кількість порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової вартості
Екстракт базиліка святого OciBest 10:1 (ціла рослина) [станд. до 2,5% тритерпенових кислот]600 мг 
Запатентована суміш:екстракт Sensoril Ashwagandha 5:1 (корінь і листя) [станд. до 32% олігосахаридів, 10% кон'югатів вітанолідних глікозидів]Екстракт кордицепсу (Paecilomyces hepiali) 8:1 (міцелій) [станд. до 7% кордицепінової кислоти]екстракт BaCognize Ultra Bacopa 25:1 (цільна трава) [станд. до 25% глікозидів бакопи]516 мг 
Денна цінність не встановлена.