Огляд на Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г

Protocol for Life Balance, Myo-Inositol Powder

Огляд на Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г

Protocol for Life Balance, Myo-Inositol Powder

Опис

Принцип дії Інозитол є необхідним компонентом для всіх клітинних мембран. Він належить до вітамінів групи B, який сприяє м’язовій і нервовій функції та бере участь у метаболізмі жирів у печінці. Міоінозит — найбільш поширена форма цієї поживної речовини, причому його найвищі концентрації містяться в головному мозку та центральній нервовій системі. Міоінозит, зокрема, є універсальною поживною речовиною для емоційного та психічного здоров’я, здорового харчування та спокійного сну завдяки своїй важливій ролі в нейромедіаторних системах обміну повідомленнями. Крім того, це важливий елемент живлення для підтримання здоров’я яєчників і природного вмісту цукру в крові, особливо в жінок.

Використання

Для підтримки настрою та поведінки приймайте 1–2 ч. л. двічі на день. Для підтримки жіночого гормонального балансу приймати 1 ч. л. без гірки двічі на день або за вказівкою лікаря.

Композиція

Немає.

Для виготовлення цього продукту не використовуються пшениця, глютен, соя, молоко, яйця, риба, молюски та деревні горіхи. Виробляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 чайні ложки без гірки (прибл. 6 г)
Порцій в упаковці: прибл. 76
 Кількість в 1 порції% від добової норми
Міо-інозитольний порошок6 г (6000 мг) 
 Добову норму не визначено.
Myo-Inositol Powder, Міо-інозитол, 454 г
(5)
2004 грн
Доставлення