Огляд на Houston Enzymes, No-Fenol, Фермент для поліфенолів, 90 к

Houston Enzymes, No-Fenol Enzymes

Огляд на Houston Enzymes, No-Fenol, Фермент для поліфенолів, 90 капсул

Houston Enzymes, No-Fenol Enzymes

Опис

No-Fenol може бути корисним для перетравлення продуктів з високим вмістом поліфенолів. Перетравлення фруктів та овочів також може бути покращено, оскільки No-Fenol містить ферменти, які розщеплюють компоненти рослинних волокон.

Рекомендоване використання

Одна (1) капсула на початку шкірного прийому їжі. За бажанням можна прийняти більше капсул. Капсулі можна відкривати, а вміст змішувати з їжею чи напитками. Будьте обережні, щоб не вдихати ферментний порошок. No-Fenol слід приймати разом з іншими продуктами Houston Enzymes.

Інші інгредієнти

Рослинна капсула (целюлоза та вода), целюлоза та тригліцериди середнього ланцюга.

Без додавання цукру, крахмалю, рису, молочних продуктів, сої, пшениці, дріджджів, глютену, штучних барвників чи ароматизаторів чи похідних тварин.

До складу цього продукту входить геміцелюлоза, яка може впливати на прийом препаратів із пролонгованим вивільненням, які використовують целюлозу, гідроксипропілцелюлозу та/або гіпромелозу як частину механізму заповільненого вивільнення.

Попередження

Не використовуйте, якщо ущільнення, захищене від втручання, зламане. Зберігати контейнер закритим та зберігати при кімнатній температурі або в морозильній камері, але не зберігати у холодильнику через вологі умови.

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій у контейнері: 90
 Сума на порцію%Щоденна вартість
Власна ферментативна суміш288 мг*
Ксиланаза32 000 XU*
CereCalase (1500 МО) Геміцелюлаза, бета-глюканаза, фітаза75 мг*
*Щоденна вартість (DV) не встановлена