Огляд на Life Extension, Cran-Max Cranberry, Журавлина 500 мг, 60 капсул

Life Extension, Cran-Max Cranberry Whole Fruit Concentrate 500 mg

Огляд на Life Extension, Cran-Max Cranberry, Журавлина 500 мг, 60 капсул

Life Extension, Cran-Max Cranberry Whole Fruit Concentrate 500 mg

Опис

Їх capsule складається з повним грандіозом концентрується з OPCs, anthocyanins, і антиоксидантами, які забезпечують ті ж самі боєприпаси, як drinking 56 ounces of ranberry цибуля коктейль, але без calories.

Anatomy of female urinary tract differs greatly from its male counterpart, в результаті потреби для додаткового nutritional support. З огляду на публікувані літератури, що показують, що грандіоні polyphenols можуть допомогти в здоровому урінарі tract.

Cranberries складається з потужних proanthocyanidins, які можуть допомогти inhibit oxidative stress and support urinary tract health.

Переваги Кран-Макс

Користь журавлини для здоров’я

Це been known for decades, що грандіози promote a healthy urinary tract. The proanthocyanidins в craberries є потужні antioxidants, які можуть сприяти запобігання oxidative stress. У fact, у двосторонньому ближньому comparison study confirms що Cran-Max helps support a healthy urinary tract.

Anatomy of female urinary tract differs greatly from that of men, що в результаті потребує спеціального nutritional support for women. Cranberry helps support a healthy urinary tract. З особливої ​​важливості є грандіоні proanthocyanidins, які мають unique molecular features, що specifically promote urinary system ealth, plus bring whole-body ealth benefits.

Концентрат плодів цільної журавлини Кран-Макс

Clinical studies показує, що грандіозні прилади супроводжуються здоровим уринарним трактом. Cranberry also protects against oxidative stress. A patented manufacturing process ensures that each capsule of Cran-Max supplies complete nutritional profile of whole cranberry.

Їх Capsule of Cran-Max містить сильні polyphenols, органічні оксиди і антиоксиданти, виконуючи ті ж самі боєприпаси, як drinking 8-ounce glasses of cranberry juice коктейль, але без calories.

Користь журавлинного морсу без калорій

Cran-Max є зроблений з повної гранді, використовуючи інноваційні extraction process і patented delivered system, що дозволяє для високої концентрації всіх активних поживних речовин у всій грандіоні, щоб отримати bloodstream. No sugar is added.

Їх Capsule of Cran-Max містить сильні polyphenols, органічні хімічні речовини і антиоксиданти, виконуючи ті ж самі боєприпаси, як drinking cranberry juice коктейль, але без calories. Life Extension's Cran-Max also only requires once-a-day dosing!

Використання

Прочитайте вказівку наклейки і клацніть на прямих напрямках пріоритетно для використання.

Отримайте один (1) capsule daily, або як і recommended by healthcare practitioner.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), мікрокристалічна целюлоза, діоксид кремнію, стеаринова кислота.

Склад:
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Сума на порцію% добової норми
Концентрат цільних плодів журавлини500 мг 
Добова норма не встановлена.