Огляд на Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie, Пробіотики, 5

Kyolic, Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie 20 Billion CFU

Огляд на Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie, Пробіотики, 50 таблеток

Kyolic, Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie 20 Billion CFU

Опис

Пробіотик, на який можна покластися

Пробіотики Kyo-Dophilus розроблені для підтримки здорової травної та імунної систем. Наші пробіотики забезпечують ефективність, якість і подовжену життєздатність живих клітин без охолодження. Friendly Trio є основою наших формул. 

Friendly Trio — це клінічно вивчена запатентована суміш людського штаму Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1 і Bifidobacterium longum MM-2. 

Сучасні дослідження не підтверджують ідею про те, що вищий рівень КУО††† завжди кращий. Не просто рахуйте КУО, знайдіть пробіотик, на який можна покластися. 

Ми пропонуємо різноманітні формули та потенції, виготовлені з клінічно перевірених штамів, щоб допомогти задовольнити ваші специфічні потреби здоров’я.

Мікробіом вашого кишечника такий же унікальний, як і ви. 

Смачні жувальні таблетки Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Tasty містять спеціально відібраний пребіотик і спільноту з 9 штамів пробіотиків, включаючи The Friendly Trio. Синбіотик — це термін, який використовується для поєднання пробіотиків і пребіотиків для забезпечення синергічного сприятливого ефекту в мікробіомі. Пребіотик BioEcolians сприяє популяції видів лактобацил і біфідобактерій, живлячи корисні бактерії, допомагаючи підтримувати бактеріальний баланс і полегшуючи помірні симптоми СРК. 

Якщо ви періодично відчуваєте кишковий дистрес, підтримуйте свій мікробіом сильним і добре заповненим цим пребіотиком + пробіотиком, щоб підтримувати регулярність і полегшення від здуття живота і дискомфорту від газів. Збалансована травна система також сприяє здоровій імунній відповіді та пригнічує ріст шкідливих бактерій. 

Pro + Synbiotic для вас 

Приймайте дві жувальні таблетки Kyo-Dophilus Pro+ Synbiotic один раз на день, щоб збалансувати свою шлунково-кишкову систему та сприяти здоров’ю травлення для загального самопочуття. 25 зручних щоденних упаковок.

†††Колонієутворюючі одиниці

††Пробіотичні штами в цьому продукті були перевірені за допомогою секвенування ДНК.

Використання

Дорослі розжовують дві таблетки щодня. 

Охолодження не потрібно. 

Композиція

Крохмаль (картопляний, кукурудзяний і тапіока), гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота, порошок малинового соку, лимонна кислота, апельсиновий ароматизатор, органічний екстракт стевії (оброблений ферментами), стеарат магнію, ванільний ароматизатор. 

Без: ГМО, сої, глютену, молочних продуктів, штучних барвників та ароматизаторів. 

Склад:
Розмір порції: 1 пакет (2 жувальні таблетки)
Порцій в упаковці: 25
 Сума на порцію% добової норми
Калорії 10  
Загальна кількість вуглеводів 3 г 1%
Загальний цукор 0 г *
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)300 мг 23%
Пребіотик олігосахарид альфа-глюкан (BioEcolians)2 г *
Запатентована суміш   Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2, Bifidobacterium lactis UABla-12, Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium breve M-16V, Bifidobacterium infantis M-63, Lactobacillus gasseri LAC-343 , Lactobacillus rhamnosus LCS-74220 мільярдів живих клітин†*
Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. *Денні норми не встановлено. †До закінчення терміну придатності. 
Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie, Пробіотики, 50 табл...
(5)
   
Відсутній товар