Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie, Пробіотики, 50 таблеток

Код: 23980
Основне фото товара Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie, Пробіотики, 50 таблето
(5)
Відсутній у постачальника, уточнити
ViberTelegramInstagramWhatsappFacebookTwitter(093) 887-53-95support@bio.org.ua
Пробіотики для Вас. Підтримка кишкового балансу. Секвенування ДНК перевірено. 2 г пребіотика 20 мільярдів КУО - Гарантовано живий після закінчення терміну придатності. Без ГМО. Не містить глютену ще...
Вага: 0.17 кг

Kyolic Пробіотики 50 таблеток

Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Berry Smoothie, Пробіотики, 50 таблеток

Опис

Пробіотик, на який можна покластися

Пробіотики Kyo-Dophilus розроблені для підтримки здорової травної та імунної систем. Наші пробіотики забезпечують ефективність, якість і подовжену життєздатність живих клітин без охолодження. Friendly Trio є основою наших формул.

Friendly Trio — це клінічно вивчена запатентована суміш людського штаму Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1 і Bifidobacterium longum MM-2.

Сучасні дослідження не підтверджують ідею про те, що вищий рівень КУО завжди кращий. Не просто рахуйте КУО, знайдіть пробіотик, на який можна покластися.

Ми пропонуємо різноманітні формули та потенції, виготовлені з клінічно перевірених штамів, щоб допомогти задовольнити ваші специфічні потреби здоров’я.

Мікробіом вашого кишечника такий же унікальний, як і ви.

Смачні жувальні таблетки Kyo-Dophilus Pro+Synbiotic Tasty містять спеціально відібраний пребіотик і спільноту з 9 штамів пробіотиків, включаючи The Friendly Trio. Синбіотик — це термін, який використовується для поєднання пробіотиків і пребіотиків для забезпечення синергічного сприятливого ефекту в мікробіомі. Пребіотик BioEcolians сприяє популяції видів лактобацил і біфідобактерій, живлячи корисні бактерії, допомагаючи підтримувати бактеріальний баланс і полегшуючи помірні симптоми СРК.

Якщо ви періодично відчуваєте кишковий дистрес, підтримуйте свій мікробіом сильним і добре заповненим цим пребіотиком + пробіотиком, щоб підтримувати регулярність і полегшення від здуття живота і дискомфорту від газів. Збалансована травна система також сприяє здоровій імунній відповіді та пригнічує ріст шкідливих бактерій.

Pro + Synbiotic для вас

Приймайте дві жувальні таблетки Kyo-Dophilus Pro+ Synbiotic один раз на день, щоб збалансувати свою шлунково-кишкову систему та сприяти здоров’ю травлення для загального самопочуття. 25 зручних щоденних упаковок.

Колонієутворюючі одиниці

Пробіотичні штами в цьому продукті були перевірені за допомогою секвенування ДНК.

Використання

Дорослі розжовують дві таблетки щодня.

Охолодження не потрібно.

Композиція

Крохмаль (картопляний, кукурудзяний і тапіока), гідроксипропілцелюлоза, стеаринова кислота, порошок малинового соку, лимонна кислота, апельсиновий ароматизатор, органічний екстракт стевії (оброблений ферментами), стеарат магнію, ванільний ароматизатор.

Без: ГМО, сої, глютену, молочних продуктів, штучних барвників та ароматизаторів.

Склад:
Розмір порції: 1 пакет (2 жувальні таблетки)
Порцій в упаковці: 25
Кількість речовини у порції% добової норми
Калорії 10
Загальна кількість вуглеводів 3 г 1%
Загальний цукор 0 г
Кальцій (у вигляді карбонату кальцію)300 мг 23%
Пребіотик олігосахарид альфа-глюкан (BioEcolians)2 г
Запатентована суміш Lactobacillus gasseri KS-13, Bifidobacterium bifidum G9-1, Bifidobacterium longum MM-2, Bifidobacterium lactis UABla-12, Bifidobacterium longum BB536, Bifidobacterium breve M-16V, Bifidobacterium infantis M-63, Lactobacillus gasseri LAC-343 , Lactobacillus rhamnosus LCS-74220 мільярдів живих клітин
Відсоток добової норми базується на дієті на 2000 калорій. Денні норми не встановлено. До закінчення терміну придатності.
Умови доставлення
У відділення Нової Пошти
Доставлення замовлення компанією Нова Пошта у відділення по Україні. Вартість доставлення від 80 грн, термін доставлення від 1 до 2 днів по Україні
У поштомат Нової Пошти
Послуга доставлення у поштомат Нова Пошта по Україні. Вартість доставлення від 70 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Доставлення кур'єром за адресою
Доставлення кур'єром компанії Нова Пошта. Вартість доставлення від 100 грн, від 1 до 2 днів по Україні
Умови оплати
Післяплата
Оплата замовлення при отриманні без додаткової комісії за зворотний переказ коштів. Доставлення замовлення від 2000 грн нашим коштом.
Рахунок
Відправляємо реквізити IBAN на сплату рахунку. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.
Онлайн на сайті
Оплата замовлення на сайті ONLINE. Доставлення замовлення від 1000 грн нашим коштом.

Зверніть, будь ласка, увагу.

Матеріал на цьому сайті надано виключно в інформаційних цілях і не є медичною консультацією. Завжди консультуйтеся з лікарем перед початком будь-якої дієти або програми вправ.
Останніх 10 відгуків про товар:
Відсутні
Пробіотики (Probiotics)
Cholesterol Health Formula, Підтримка рівня холестерину, 200 к...
(4.9)
1177 грн
Доставлення