Огляд на Metagenics, Meta I3C, Індол-3-Карбінол, 60 капсул

Metagenics, Meta I3C

Огляд на Metagenics, Meta I3C, Індол-3-Карбінол, 60 капсул

Metagenics, Meta I3C

Опис

Meta I 3 C розроблений для сприяння здоровому метаболізму та балансу естрогену завдяки індол-3-карбінолу (I3C), ідентичному природному варіанту сполуки, яка міститься в хрестоцвітих овочах, таких як брокколі, брюссельська капуста та капуста. Завдяки своїй здатності сприяти розщепленню естрогену до його корисного, захисного метаболіту-2-гідроксіестрону, індол-3-карбінол може бути безпечним і ефективним способом досягнення сприятливого балансу в метаболізмі естрогену.

Цей продукт не містить глютену та є вегетаріанським.

Рекомендоване використання

Приймайте по одній капсулі двічі на день під час їжі або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Капсула (гідроксипропілметилцелюлоза), мальтодекстрин, стеарат магнію (рослинний) і діоксид кремнію.

Попередження

Не рекомендується вагітним і годуючим жінкам. Якщо ви приймаєте ліки, проконсультуйтеся з лікарем перед використанням. Берегти від дітей.

Незважаючи на те, що ми прагнемо забезпечити точність зображень і інформації про продукт, деякі виробничі зміни в упаковці та/або інгредієнтах можуть очікувати оновлення на нашому сайті. Хоча предмети іноді можуть надсилатися в іншій упаковці, свіжість завжди гарантована. Ми рекомендуємо вам прочитати етикетки, попередження та інструкції до всіх продуктів перед використанням і не покладатися виключно на інформацію, надану .

Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми
Індол-3-карбінол150 мг 
Екстракт листя розмарину (Rosmarinus officinalis)[стандартизований до 7,6% мінімальної суми карнозолу + карнозової кислоти]50 мг 
Денна цінність не встановлена.