Огляд на Thorne, Q-10 Plus 90, Q-10 Плюс, 90 капсул

Thorne, Q-10 Plus

Огляд на Thorne, Q-10 Plus 90, Q-10 Плюс, 90 капсул

Thorne, Q-10 Plus

Опис

Комбінація коензиму Q10, мінералів, амінокислот і рослинних компонентів приносить користь серцю.

Q-10 Plus поєднує в собі коензим Q10 (CoQ10), глід (Crataegus oxycantha), калій, таурин і магній, щоб забезпечити серцевий м’яз і кровоносні судини поживними речовинами для здорового функціонування.

Клітини, що утворюють серцевий м’яз, мають дуже високий метаболізм і потребують коензиму Q10 як кофактора, що виробляє енергію. Численні дослідження CoQ10 показали його користь для серцево-судинної функції. Він також служить антиоксидантом.

Q-10 Plus від Thorne поєднує коензим Q10 з таурином, амінокислотою, яка, за дослідженнями, може підтримувати нормальний рівень холестерину, і яка, допомагаючи регулювати рівень внутрішньоклітинного кальцію, допомагає захистити серцевий м’яз і підтримувати серцевий ритм. Флавоноїдні сполуки в глоді (Crataegus oxycantha) зміцнюють кровоносні судини та підтримують роботу серця. Також було показано, що глід допомагає підтримувати нормальний артеріальний тиск, частоту серцевих скорочень і фізичну здатність. Мінерали в Q-10 Plus – магній і калій – необхідні для оптимальної роботи серцево-судинної системи.

Численні дослідження CoQ10 вказують на його користь для серцево-судинної функції. У дослідженні за участю 73 суб’єктів, які отримували коензим Q10 у дозі 120 мг на день, покращення серцево-судинної функції спостерігалося через 28 днів.

Флавоноїди в глоді також діють як антиоксиданти та підтримують функцію артерій.

Таурин є важливим поживним кофактором для серцевої функції та ритму, а також є найбільш поширеною амінокислотою в серці. Підтримка таурином нормального рівня холестерину, ймовірно, пов’язана з його здатністю сприяти перетворенню холестерину в жовчні кислоти.

Використання

Приймайте по 3 капсули один-два рази на день або за рекомендацією лікаря.

Композиція

Гіпромелоза (отримана з целюлози) капсула, лаурат кальцію.

Склад:
Розмір порції: три капсули
Порцій в упаковці: 30
 Три капсули містять:% добової норми
Магній (як Albion DiMagnesium Malate) †200 мг48%
Калій (як цитрат калію)95 мг2%
Таурин900 мг*
Екстракт глоду (квітучі верхівки) (Crataegus laevigata)350 мг*
Коензим Q1045 мг*
*Денна норма (DV) не встановлена. †У цьому продукті використовується Albion DiMagnesium Malate.
Thorne, Q-10 Plus 90, Q-10 Плюс, 90 капсул
(5)
1995 грн.
Доставка