Огляд на Natural Factors, Quercetin LipoMicel, Ліпосомальний Кверцетин, 60 капсул

Natural Factors, Quercetin LipoMicel Matrix

Огляд на Natural Factors, Quercetin LipoMicel, Ліпосомальний Кверцетин, 60 капсул

Natural Factors, Quercetin LipoMicel Matrix

Опис

Унікальні антиоксиданти в кверцетині підтримують здоров’я кровоносних судин. Наша унікальна технологія, що очікує патентування, створює рідку матрицю міцел, яка диспергує кверцетин у крихітні мікрокрапельки, що забезпечує чудову систему доставки для покращеного поглинання. Isura : Без ГМО: Документація ✔ Mass Spec: Лабораторно перевірено ✔

Рекомендоване використання

1 капсула на день або до 3 разів на день з їжею або за вказівкою лікаря.

Інші інгредієнти

Софтгель (желатин, гліцерин, очищена вода, порошок рожкового дерева), тригліцериди середньої ланцюга (кокос), лист стевії ребаудіани, фосфатидилхоліновий лецитин (соняшник), есенція м’яти перцевої.

Не містить штучних консервантів або підсолоджувачів; без молочних продуктів, крохмалю, цукру, пшениці, глютену, дріжджів, сої, кукурудзи, яєць, риби, молюсків, солі або ГМО.

Виготовлено компанією Natural Factors для забезпечення безпеки та ефективності відповідно до належної виробничої практики (GMP) FDA та Health Canada.

Попередження

Як і з будь -якою добавкою, перед застосуванням проконсультуйтеся з вашим лікарем, якщо ви вагітні, годуєте грудьми або намагаєтесь завагітніти, або якщо ви приймаєте ліки, маєте захворювання або очікуєте операцію. Зберігати в недоступному для дітей місці.

Герметичний для вашого захисту. Не використовуйте, якщо ущільнення порушено. Для свіжості зберігайте в прохолодному сухому місці.

Склад:
Розмір порції: 1 м'яка капсула
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Кверцетин LipoMicel матриця (Софора японська) (бутон)250 мг 
Денна цінність не встановлена.