Огляд на Now Foods, Super Omega 3-6-9 1200 mg, Омега 3 6 9, 90 ка

Now Foods, Super Omega 3-6-9 1200 mg

Огляд на Now Foods, Super Omega 3-6-9 1200 mg, Омега 3 6 9, 90 капсул

Now Foods, Super Omega 3-6-9 1200 mg

Опис

Попередні, але ще не завершені дослідження показують, що споживання жирних кислот омега-3, ЕПК й ДГК, може знизити ризик розвитку ішемічної хвороби серця.

Супер Омега 3-6-9 — це суміш риб‘ячого жиру, олій з насіння борщівника та льону. Ця комбінація добре відомих поживних олій має унікальний баланс незамінних жирних кислот омега-3 й омега-6 з додаванням омега-9 — не незамінної, проте корисної жирної кислоти. Жирні кислоти омега-3 — альфа-ліноленова кислота, ЕПК й ДГК, а також омега-6 — ГЛК (гамма-ліноленова кислота), необхідні для здоров‘я шкіри, нормального імунного балансу та правильної роботи нервової системи.

Концентрат риб'ячого жиру, що міститься у цих капсулах, виробляється за строгими стандартами контролю якості. Його протестовано на відсутність потенційно небезпечних рівнів умісту забруднювачів (зокрема, ПХД, ртуті, діоксинів та інших забруднювачів).

Використання

Приймати по 2 капсули на день під час їди.

Композиція

Капсула [бичачий желатин (без ГЕВРХ), гліцерин, вода] та d-альфа-токоферол.

Містить рибу (сардина, анчоус).

d-альфа-токоферол із сої без ГМО.

При виробництві не використовуються дріжджі, пшениці, глютену, молоко, яйця й молюски. Виготовляється на підприємстві, яке має реєстрацію належної виробничої практики (GMP), де обробляються інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 капсули
Порцій в упаковці: 45
Кількість в 1 порції% від добової норми
Калорії25
Загальний вміст жирів2,5 роки3%
Насичені жири