Огляд на Tri-Metabolic Control, Три-Метаболік Контрол, 120 капсул

Douglas Laboratories, Tri-Metabolic Control

Огляд на Tri-Metabolic Control, Три-Метаболік Контрол, 120 капсул

Douglas Laboratories, Tri-Metabolic Control
Tri-Metabolic Control об'єднує клінічно вивчені екстракти листя Piper Betle та насіння Dolichos biflorus плюс ацетил-L-карнітин для підтримки трьох метаболічних гормонів: адипонектину, лептину та греліну, які допомагають контролювати апетит, ситість та метаболізм жирів як частину програма здорового контролю ваги.

Серце і метаболічне здоров'я - це велика тема, яка торкається багатьох областей, включаючи функцію судин, метаболізм глюкози і ліпідів, а також масу тіла. також змінюється, що призводить до зниження ефективності перекачування крові. Нормальне старіння також призводить до втрати м'язової маси та змін багатьох метаболічних шляхів. Вага має тенденцію до збільшення, тоді як метаболічні процеси, такі як метаболізм глюкози, зменшуються. разом як кардіометаболічне старіння. Харчування відіграє важливу роль у підтримці здорової серцево-судинної функції. *

* Цей продукт не призначений для діагностики, лікування або запобігання будь-яким захворюванням. тривалого здоров'я та активного способу життя. *За останні 60 років Douglas Laboratories перетворилася на всесвітньо визнаного лідера у розробці науково обґрунтованих харчових добавок.