Огляд на Genex Formulas, Resveratrol 99% Pure Trans-Resveratrol, Ресвератрол, 30 г

Genex Formulas, Resveratrol 99% Pure Trans-Resveratrol

Огляд на Genex Formulas, Resveratrol 99% Pure Trans-Resveratrol, Ресвератрол, 30 г

Genex Formulas, Resveratrol 99% Pure Trans-Resveratrol
Що таке ресвератрол?

Ресвератрол - це поліфенол, що виробляється рослинами в якості захисного механізму у відповідь на стреси, такі як пошкодження від сонячного випромінювання або грибкова атака. , здоров'я мозку, імунна функціональність та здоровий обмін речовин.

99% чистий мікронізований екстракт транс-ресвератролу. Ресвератрол володіє декількома чудовими властивостями, які допомагають підтримувати хороше здоров'я.

Чому ресвератрол такий важливий для НАД+?

Ресвератрол - це активатор сиртуїну і підсилювач NAD+. Це найпотужніші природні STAC, сполуки, які можуть безпосередньо активувати наші гени довголіття, відомі як SIRTUINS. , Зберігаючи клітини здоровими і працюючими належним чином.Це лише невелика частина багатьох позитивних переваг, які вчені виявили на даний момент, але, можливо, одним з найбільш недооцінених відкриттів, що стосуються ресвератролу, є його здатність алостерично модифікувати фермент NMNAT.Це важливо, тому що всі клітини потребують цього ферменту для створення і повторного використання необхідної молекули НАД +. Ресвератрол прискорює цей процес, роблячи його більш ефективним. Це робить ресвератрол потужним антивіковим засобом подвійної дії, оскільки він може одночасно активувати сиртуїни та підвищувати рівень НАД +. прекурсором NAD+ дає ідеальне антивікове поєднання!