Огляд на Himalaya, Organic Gymnema, Джимнема Сильвестра, 60 капсу

Himalaya, Organic Gymnema

Огляд на Himalaya, Organic Gymnema, Джимнема Сильвестра, 60 капсул

Himalaya, Organic Gymnema

Опис

Стародавні тексти Аюрведи, які вперше ідентифікували Гімнему, називали її Гурмар, або Знищувач цукру. Ця перевірена часом рослина тисячоліттями використовується для підтримки травлення та нормальної роботи нирок.

Дослідження показали, що унікальна рослинна хімія Gymnema підтримує метаболізм рафінованих вуглеводів як у травній системі, так і в підшлунковій залозі. Використовується як частина здорової дієти, Gymnema підтримує баланс цукру в крові вже в межах норми.

Щастя через здоров'я

Розробка традиційної медицини на основі аюрведи, науки 5000-річної давнини, яка вірить у подорож назад до цілісності істот із вихованням здатності до радості.

Довіряючи дарам природи та незамінному зв’язку між рослиною та рідним ґрунтом для незмінних цілющих властивостей.

Робимо внесок у здоров’я землі, навчаючи нашу сім’ю фермерів вирощувати місцеві рослини екологічно на своїй землі та зменшувати попит на місцеве середовище.

Створення спільнот шляхом захисту прав жінок у сільському господарстві, захисту справедливих цін, забезпечення здоров’я матерів, спонсорування клінічних послуг і пропонування шкільних програм оздоровлення.

Вважаючи, що якщо благополуччя є шляхом до щастя, ми повинні робити свій внесок у благополуччя всього. Добробут людей, добробут навколишнього середовища, добробут наших громад.

Використання

Дорослим приймати по 1 капсулі двічі на день до їди.

Композиція

Без інгредієнтів тваринного походження.

Склад:
Розмір порції: 1 таблетка
Порцій в упаковці: 60
 Сума на порцію% добової норми
Органічний порошок Gymnema (стебло)400 мг
Органічний екстракт гімнеми (листя)(Gymnema sylvestre)(25% гімнемових кислот, 75 мг)300 мг
♦Денна норма не встановлена