Огляд на Life Extension, L-Lysine 620 mg, L-лізин 620 мг, 100 кап

Life Extension, L-Lysine 620 mg

Огляд на Life Extension, L-Lysine 620 mg, L-лізин 620 мг, 100 капсул

Life Extension, L-Lysine 620 mg

Опис

Лізин, який входить до складу багатьох білків, може сприяти правильному азотного балансу, нормальній реакції на стрес і пригнічувати глікацію, яке впливає на різні вікові фактори.

Огляд

Лізин, будівельний блок для білка, є незамінною амінокислотою, це означає, що він не виробляється в організмі. Отже, він повинен надходити з їжею. Лізин сприяє нормальній реакції на стрес і придушення глікації, яке впливає на різні вікові фактори.

Було доведено, що додаткова кількість лізину покращує засвоєння й утримання кальцію, що сприяє здоров'ю організму.

Переваги L-лізину

Боротьба з віковими факторами

Лізин — незамінна амінокислота, необхідна для зростання, вона сприяє підтримці нормального азотного балансу в організмі. Крім того, він сприяє пригніченню глікації — біохімічної реакції, яка може сприяти розвитку різних вікових змін. Процес глікації порушує нормальну роботу білкових і ліпідних структур в організмі, він прискорюється при підвищеному рівні цукру в крові.

Інформація про продукт

Більшість людей споживають достатню кількість лізину, але веганські дієти для цього повинні включати боби та сочевицю. Люди, які часто займаються посиленими тренуваннями, відчувають підвищену потребу в незамінних амінокислотах, а вегани, що займаються фізичною активністю, стикаються з величезною проблемою, коли вони намагаються досягти правильного балансу та визначити потрібну кількість харчових амінокислот.

Було доведено, що добавки лізину підтримують нормальний метаболізм кальцію, який впливає на здоров'я кісток і судин. Крім того, він надає помітний захист проти глікації, особливо в кришталику ока.

Лізин взаємодіє з іншими незамінними амінокислотами для підтримки зростання сухої м'язової маси та запасу азоту в організмі. Також, було доведено, що дієтичні добавки з незамінною амінокислотою L-лізином стимулюють нормальну реакцію на стрес у людей з низьким споживанням L-лізину з їжею та разом з аргініном нормалізують гормональні реакції на стрес у здорових дорослих.

Використання

Перед використанням уважно прочитайте всю інформацію на етикетці та неухильно дотримуйтесь інструкцій.

Приймайте по одній (1) капсулі 1–3 рази на день натщесерце або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Рослинна целюлоза (капсула), рослинний стеарат, L-лейцин.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 вегетаріанська капсула
 Кількість в 1 порції% від добової норми
L-лізин (у вигляді гідрохлориду L-лізину)620 мг 
 Добову норму не визначено