Огляд на Now Foods, Glutathione 500 mg, Глутатіон 500 мг, 30 капс

Now Foods, Glutathione 500 mg

Огляд на Now Foods, Glutathione 500 mg, Глутатіон 500 мг, 30 капсул

Now Foods, Glutathione 500 mg

Опис

Глутатіон - це невелика пептидна молекула, що складається з трьох амінокислот: цистеїну, глутамінової кислоти і гліцину. Він виробляється кожною клітиною організму, особливо високий рівень у печінці. Глутатіон має вирішальне значення для здорової роботи імунної системи і необхідний для належних процесів детоксикації. Він також відіграє важливу роль у підтримці здоров’я клітин, безпосередньо нейтралізуючи вільні радикали, а також підтримуючи активність вітамінів С і Е. Екстракт розторопші та альфа-ліпоєва кислота включені як додаткові інгредієнти.

Рекомендоване використання

Приймати по 1 капсулі в день, бажано натщесерце.

Інші інгредієнти

Гіпромелоза (целюлозна капсула), мікрокристалічна целюлоза, стеарат магнію (рослинне джерело) і діоксид кремнію.

Не виготовляється з інгредієнтами пшениці, глютену, сої, молока, яєць, риби, молюсків або горіхів. Виробляється на заводі GMP, який обробляє інші інгредієнти, що містять ці алергени.

Попередження

Тільки для дорослих. Проконсультуйтеся з лікарем, якщо ви вагітні / годуєте груддю, приймаєте ліки або маєте медичний стан. Зберігати в недоступному для дітей.

Склад:
Розмір порції: 1 рослинна капсула
 Сума на порцію%добова вартість
Глутатіон (відновлена ​​форма)500 мг 
Екстракт розторопші (Silybum marianum) (фрукти/насіння) (стандартизовано до 80 мг флавоноїдів силімарину - еквівалент 80%)100 мг 
Альфа-ліпоєва кислота50 мг 
Денна цінність не встановлена.