Огляд на Natures Plus, Hema-Plex Liquid, Гемаплекс зі смаком ягід, 250 мл

NaturesPlus, Hema-Plex Liquid Mixed Berry

Огляд на Natures Plus, Hema-Plex Liquid, Гемаплекс зі смаком ягід, 250 мл

NaturesPlus, Hema-Plex Liquid Mixed Berry

Опис

100 залізо - підходить для жінок, які вагітні або годують грудьми.

Ніжний та ефективний, Hema-Plex забезпечує клінічно вивчений харчовий комплекс заліза з більш ніж 25-річними перевіреними результатами та мільйонами задоволених споживачів.

Дефіцит заліза-відома проблема зі здоров'ям, яка загрожує більшості жінок дітородного віку; проте дефіцит біодоступного заліза також впливає на спортсменів, людей похилого віку та вегетаріанців, і це особливо проблематично у підлітків та підлітків. У всьому світі дефіцит заліза вважається однією з найпоширеніших проблем зі здоров'ям - проблему, яку можна легко і швидко усунути!

Симптоми, що свідчать про дефіцит заліза, можуть включати: брак енергії, фізичну слабкість, блідість шкіри, темні кола під очима, стоншення волосся, ламкість нігтів, задишку та холодні руки та ноги.

Рідке залізо Hema-Plex-це ніжний, ефективний спосіб підвищити рівень заліза, одночасно покращуючи загальний стан крові.

Кожна порція чудового смаку забезпечує 100% рекомендованої добової норми заліза разом із синергетичними кофакторами, необхідними для оптимального використання.

Рекомендоване використання

В якості харчової добавки дорослі приймають по 2 чайні ложки щодня; діти приймають по 1 чайній ложці щодня.

Перед використанням добре струсіть. Після відкриття поставити в холодильник.

Інші інгредієнти

Вода, гліцерин, натуральний змішаний ягідний аромат (полуниця, чорниця, малина та ожина), ксантанова камедь, органічний екстракт листя стевії, L-глутатіон, екстракт винограду та кісточок винограду, екстракт лісової чорниці, малини, чорносливу, терпкої вишні, екстракт чорниці, полуниця, полілізин (природний консервант).

Не містить штучних барвників та підсолоджувачів. Не містить загальних алергенів: молоко, яйця, риба, ракоподібні, молюски, горіхи, пшениця, арахіс та соя.

Попередження

Випадкове передозування залізовмісних продуктів є провідною причиною смертельного отруєння у дітей до 6 років. Зберігайте цей продукт у недоступному для дітей місці. У разі випадкового передозування негайно зателефонуйте до лікаря або до центру токсикології.

Зберігати щільно закритим у прохолодному сухому місці. Зберігати в недоступному для дітей.