Огляд на Animal Parade Tooth Fairy Probiotic, Пробіотики для діте

NaturesPlus, Animal Parade Tooth Fairy Probiotic

Огляд на Animal Parade Tooth Fairy Probiotic, Пробіотики для дітей, 90 таблеток

NaturesPlus, Animal Parade Tooth Fairy Probiotic

Опис

Поживна підтримка для:

Жувальні таблетки для дітей Animal Parade Tooth Fairy — це нова смачна добавка, яка містить живі пробіотичні клітини M18, ацидофільні лактобактерії (Lactobacillus acidophilus), вітамін D3, який зміцнює зуби, і кальцій, а також ксиліт, які можуть знизити ризик руйнування зубів. Смачні жувальні таблетки Animal Parade Tooth Fairy за смаком ванілі в формі кумедних тварин також містять цільову суміш натуральних корисних для зубів поживних речовин.

Використання

У якості добавки давати дітям по дві жувальні таблетки щодня. Призначений для дітей, починаючи з віку, в якому вони можуть безпечно розжовувати їжу, і старших.

Композиція

Ксилітол, дикальцій фосфат, карбонат кальцію, стеаринова кислота, натуральні ароматизатори, натуральний ароматизатор «Ваніль», Рослинний комплекс для здоров'я ротової порожнини: шпинат (Spinacia oleracea, екстракт листя), броколі (Brassica oleracea, екстракт суцвіття), концентрат інжиру (Ficus carica), фініковий концентрат (phoenix dactylifera); магнію стеарат, гуарова камедь. молочнокислий стрептокок (S. salivarius M18) містить сліди молока.

Не містить штучних барвників і консервантів.

Поживна цінність
Розмір порції: 2 жувальні таблетки у формі тварин
Порцій в упаковці: 45
 Кількість в 1 порції% від добової норми для дітей від 1 до 3 років% від добової нормидля дорослих і дітейстарше 4 років
Калорії5  
Усього вуглеводів2 роки1 % 
Animal Parade Tooth Fairy Probiotic, Пробіотики для дітей, 90 ...
(4.9)
1165 грн
Доставлення