Огляд на Once Daily Men's Probiotics, Пробіотики для чоловіків, 3

Garden of Life, Dr. Formulated Probiotics Once Daily Men's

Огляд на Once Daily Men's Probiotics, Пробіотики для чоловіків, 30 капсул

Garden of Life, Dr. Formulated Probiotics Once Daily Men's

Опис

Девід Перлмуттер, доктор медичних наук

Сформульовано експертом з охорони здоров'я мозку Америки, сертифікованим комітетом-неврологом, автором бестселерів №1 у Нью-Йорк Таймс, співробітником Американського коледжу харчування та експертом з мікробіому людини.

Доктор Перлмуттер створив цю унікальну формулу виключно для чоловіків, з великою кількістю корисних пробіотиків, виготовлених з різних штамів, стійких до кислоти шлунка та жовчі, для підтримки здоров’я товстої кишки, зменшення періодичних газоутворення та підтримки здоров’я імунної системи.

Здоров’я товстої кишки та час від часу газ

Містить різноманітну суміш лактобактерій та біфідобактерій.

Підтримка імунної системи

50 мільярдів КУО, 15 пробіотиків

Інновації

Нова технологія флаконів, облицьованих осушувачем, для стійких до полиці пробіотиків.

¹З закінченням терміну придатності за рекомендованих умов зберігання.

Рекомендоване використання

Дорослі приймають по 1 капсулі на день. Можна приймати з їжею або без неї. Капсули можна відкривати. Вміст можна брати безпосередньо з водою або соками. Не призначений для дітей.

Інші інгредієнти

Рослинна целюлоза без ГМО (капсула).

Виготовляється без молочних або соєвих інгредієнтів, арахісу, горіхів дерева або молюсків. Виробляється на підприємстві, яке також переробляє сою, молочні продукти, арахіс, горіхи дерев та молюски. Без штучних барвників та консервантів.

Попередження

Увага: Як і з будь -якою харчовою добавкою, перед використанням цього продукту проконсультуйтеся з лікарем, особливо якщо ви вагітні, годуєте грудьми, даєте продукт дітям, очікуєте операції, регулярно приймаєте ліки або перебуваєте під іншим наглядом лікаря.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Зберігати в недоступному для дітей.

Не використовуйте, якщо захисна пломба зламана або відсутня.

Розмір упаковки визначається інформацією про маркування, а не кількістю порцій у цьому контейнері. Розмір і вміст порції чітко позначені.
Склад:
Розмір порції: 1 капсула
Порцій в контейнері: 30
 Сума на порцію% Щоденна вартість
Чоловіча для пробіотичних мікроорганізмів Lactobacillus acidophilus Lactobacillus gasseri Lactobacillus plantarum Lactobacillus paracasei Lactobacillus brevis Lactobacillus bulgaricus Lactobacillus rhamnosus Lactobacillus salivarius Lactobacillus fermentum Вайти лактокультур ( 35 млрд breveBifidobacteriumBifidobacterium bifidumBi fidobacterium lactis. КУО)218 мг+
Загальні пробіотичні культури50 мільярдів CFU¹ 
Органічна суміш пребіотичних волокон Органічна картопля [стійкий крохмаль] (бульба), волокно органічної акації (A. Сенегал)365 мг+
+ Щоденна вартість не встановлена. ¹З закінченням терміну придатності за рекомендованих умов зберігання.