Огляд на Thorne, Ferrasorb, ФерраСорб Залізо, 60 капсул

Thorne, Ferrasorb

Огляд на Thorne, Ferrasorb, ФерраСорб Залізо, 60 капсул

Thorne, Ferrasorb

Опис

Ferrasorb містить 36 мг елементарного заліза на капсулу, а також активні форми фолату та вітамінів B6 і B12, необхідні для утворення крові. Вітамін C оптимізує засвоєння заліза.

Дефіцит заліза може виражатися в частій слабкості, стомлюваності, нестачі повітря під час дихання, запамороченні, дзвоні у вухах, мерехтінні в очах, сонливості, дратівливості, порушеннях менструального циклу, втраті статевого потягу. При дефіциті або хронічній нестачі заліза в організмі, а також нездатності його засвоювати рекомендується приймати залізовмісні препарати, які підвищують рівень гемоглобіну в крові (наприклад, Ferrasorb). Дослідження показують, що поєднання заліза з важливими вітамінами, як-от вітаміни B та C, робить препарат кориснішим, ніж при роздільному споживанні цих поживних речовин. Ferrasorb поєднує активні форми вітамінів B6 (піридоксаль-5'-фосфат), B12 (метилкобаламін) і фолату (L-5-метілтетрагідрофолат) з легкозасвоюваним бісгліцинатом заліза. Вони роблять цей препарат чудовою кровотворною добавкою. Вітамін C підвищує засвоюваність заліза.

У групі ризику через брак заліза перебувають вагітні жінки й дівчатка-підлітки, жінки дітородного віку (особливо при сильних менструаціях), хворі з синдромом мальабсорбції (хвороба Крона, целіакія), особи, що проходять хіміотерапію, люди старшого віку з низькою кислотною секрецією шлунка або нирковою недостатністю.

Використання

Приймати по 1 капсулі 1–3 рази на день або згідно з рекомендаціями лікаря.

Композиція

Капсула з гіпромелози (одержана з целюлози), мікрокристалічна целюлоза, лейцин, діоксид кремнію.

Поживна цінність
Розмір порції: 1 капсула
 Кожна капсула містить:% від добової норми
Вітамін С (у вигляді аскорбінової кислоти)15 мг17 %
Вітамін B6 (у вигляді піридоксаль-5-фосфату)5 мг294 %
Фолат (400 мкг у вигляді L-5-метилтетрагідрофолату† з глюкозамінової солі L-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти)667 мкг харчового фолатного еквівалента167 %
Вітамін B12 (у вигляді метилкобаламіну)300 мкг12 500 %
Залізо (у вигляді хелатного бісгліцинату заліза Ferrochel)††36 мг200%
Добова норма (ДН)† Цей продукт містить глюкозамінову сіль L-5-метилтетрагідрофолієвої кислоти (Quatrefolic) торгової марки Gnosis S.p.A.†† У цьому продукті міститься хелатний бісгліцинат заліза Ferrochel компанії Albion.