Огляд на B-Complex with Metafolin, B-комплекс з метафоліном, 60 к

Douglas Laboratories, B-Complex with Metafolin & Intrinsic Factor

Огляд на B-Complex with Metafolin, B-комплекс з метафоліном, 60 капсул

Douglas Laboratories, B-Complex with Metafolin & Intrinsic Factor

B-Complex з Metafolin від Douglas Labs - це комплексна B-вітамінна добавка з додатковою підтримкою внутрішнього фактора. вашого здоров'я.

Вітаміни групи В працюють як коферменти, тобто вони здатні полегшувати певні метаболічні реакції. Вони також необхідні для підтримки клітин, вироблення гормонів і функціонування нервової системи. Більшість з них насправді розчиняються у воді, тому важливо забезпечити організм достатнім щоденним запасом.

Ніацин, рибофлавін і тіамін - три вітаміни групи В, необхідні для вироблення енергії у вашому організмі. Вітамін B-6 необхідний для біосинтезу декількох нейротрансмітерів.

Вітамін В-12 і фолат необхідні для метаболізму ДНК і РНК. Додавання порції шлункового фактора (GIF) також може сприяти поліпшенню засвоєння вітаміну B-12. Ця формула також включає біотин, який бере участь у виробництві енергії та підтримці шкіри, волосся та нігтів .

B-комплекс з метафоліном можна приймати один раз на день або за призначенням лікаря. Замовте з PureFormulas сьогодні!

Ці твердження не були оцінені Управлінням з контролю за продуктами та ліками (FDA). Ці продукти не призначені для діагностики, лікування або лікування будь-яких захворювань або захворювань. інших продуктів під час вагітності, або якщо у вас є серйозне захворювання.